Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Panowie,jest mozliwosc zakodowania hamulca postojowego zeby w momencie wylaczenia silnika sam sie aktywowal? Jak masz Audi Hold Assist i jest aktywny, to po wyłączeniu silnika, otwarciu drzwi lub odpięciu pasów, ręczny sam się zaciągnie.
Opublikowano 20 Czerwca 201412 l Autor Panowie,jest mozliwosc zakodowania hamulca postojowego zeby w momencie wylaczenia silnika sam sie aktywowal? Nie , z resztą sprawdz w VCDS czy jest cos w podpowiedziach .
Opublikowano 28 Czerwca 201411 l wiem ze stary post ale tak przegladalem i postanowilem o cos zapytac. MIanowicie nie moge polaczyc sie ze sterownikiem 07 control head przez kabel. jakies pomysły dlaczego?
Opublikowano 28 Czerwca 201411 l wiem ze stary post ale tak przegladalem i postanowilem o cos zapytac. MIanowicie nie moge polaczyc sie ze sterownikiem 07 control head przez kabel. jakies pomysły dlaczego?http://s28.postimg.org/xngjtwi3d/yhyhyh.jpg Zły dział to raz ,a dwa to widać że chiński kabel ot cała tajemnica
Opublikowano 28 Czerwca 201411 l wiem ze stary post ale tak przegladalem i postanowilem o cos zapytac. MIanowicie nie moge polaczyc sie ze sterownikiem 07 control head przez kabel. jakies pomysły dlaczego?http://s28.postimg.org/xngjtwi3d/yhyhyh.jpg Zły dział - fakt, poczytaj kilka postów wyżej może tam znajdziesz moją odpowieć na to próbujesz robić...
Opublikowano 29 Czerwca 201411 l Ja wiem czy zly dzial? Dzial miedzy innymi o odblokowaniu ukrytego zielonego menu, a zeby to zrobic to trzeba sie dostac do controlera 07- control head i tu jest problem. Kabel chinski bo tani nie ma co ukrywac natomiast pozwala na wiele i to pierwszy raz kiedy nie moge sie polaczyc z controlerem. przejrzalem sobie na temat rodzajow radyj no i moje jest delikatnie inne niz Symphony lll bo w miejscu CD/SD moja ma MEDIA. wrzuce zdjecia i moze ktos bedzie wiedzial co to za radio. ...moze rzeczywiscie nie ma tego controlera...
Opublikowano 29 Czerwca 201411 l Autor Nie połaczysz sie z 07 CONTROL HEAD poniewaz nie masz tego sterownika .
Opublikowano 29 Czerwca 201411 l Czyli mozna zapomnieć o zielonym menu?:'( No jak nie masz MMI, to niestety tak.
Opublikowano 29 Czerwca 201411 l Autor Czyli mozna zapomnieć o zielonym menu?:'( Twoje Symphony nie ma tego , adres sterownika to 56 RADIO
Opublikowano 4 Lipca 201411 l Badał ktoś temat adaptacyjnych świateł stopu nazwanych enigmatycznie w Gebelsowie jako "notbremsblinken" Nie rozumiem czy jest to przygaszanie światła stopu w nocy i mocniejsze swiecenie w słoneczny dzień? Czy może mocniejsze świecenie jak mocniej cisniejsz hamulec?
Opublikowano 4 Lipca 201411 l Badał ktoś temat adaptacyjnych świateł stopu nazwanych enigmatycznie w Gebelsowie jako "notbremsblinken" Nie rozumiem czy jest to przygaszanie światła stopu w nocy i mocniejsze swiecenie w słoneczny dzień? Czy może mocniejsze świecenie jak mocniej cisniejsz hamulec? Wrzuć sobie to dziwne słowo w Youtube, zobaczysz o co chodzi. Dodam jeszcze, że to kodowanie też jest w tym wątku.
Opublikowano 5 Lipca 201411 l to już kumam o co chodzi. Zakodowalem już to u siebie a różni się czymś notbremsblinken od adaptacyjnego światła hamowania kodowanego jak niżej np w Q7 stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Adaptives Bremslicht - VCDS Codierungen, Webdesign
Opublikowano 6 Lipca 201411 l Mam pytanko odnośnie wyświetlania na fisie jak się drzwi otwiera to się pokazuje i powiadamia u mnie od jakiegoś czasu zauważyłem że tył nie pokazuje wiecie jaka może to być przyczyna lub jak to zrobić
Opublikowano 9 Lipca 201411 l Mam pytanko odnośnie wyświetlania na fisie jak się drzwi otwiera to się pokazuje i powiadamia u mnie od jakiegoś czasu zauważyłem że tył nie pokazuje wiecie jaka może to być przyczyna lub jak to zrobić może grzebałeś sobie w modułach i ustawiłeś jakąś wersję coupe?
Opublikowano 10 Lipca 201411 l Mam pytanko odnośnie wyświetlania na fisie jak się drzwi otwiera to się pokazuje i powiadamia u mnie od jakiegoś czasu zauważyłem że tył nie pokazuje wiecie jaka może to być przyczyna lub jak to zrobić może grzebałeś sobie w modułach i ustawiłeś jakąś wersję coupe? Hm raczej nie,ale dzięki za dobrą uwagę poza tym wszystko działa