Opublikowano 16 Maja 201412 l Też mam concerta, wystarczy zmienić w ustawieniach. Z poziomu menu czy VCDSem??
Opublikowano 16 Maja 201412 l Z menu. Dobra, daj ścieżkę, bo grzebałem w menu i nic z tego nie wyszło. W Kombiinstrument??
Opublikowano 16 Maja 201412 l Ścieżki nie będzie, diler nie odbiera. A serio, to nie moge teraz sprawdzić, ale pod którymś soft keyem, chyba prawy, górny są ustawienia. Poszukaj. Po niemiecku to będzie coś jak 'einstelungen' a petem 'sprache'. Chyba, bo niemieckiego nie znam.
Opublikowano 16 Maja 201412 l Ścieżki nie będzie, diler nie odbiera. A serio, to nie moge teraz sprawdzić, ale pod którymś soft keyem, chyba prawy, górny są ustawienia. Poszukaj. Po niemiecku to będzie coś jak 'einstelungen' a petem 'sprache'. Chyba, bo niemieckiego nie znam. Jutro sprawdzę raz jeszcze, może coś przeoczyłem, mimo, że niemiecki znam...
Opublikowano 16 Maja 201412 l Ja też zerknę wieczorem. ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Sprawdziłem i jest tak jak mówiłem. Prawy górny róg ustawienia i potem pierwsza pozycja to język menu.
Opublikowano 17 Maja 201412 l Ja też zerknę wieczorem.---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Sprawdziłem i jest tak jak mówiłem. Prawy górny róg ustawienia i potem pierwsza pozycja to język menu. Dzięki za wsparcie. Faktycznie jest jak piszesz. Niepotrzebnie założyłem, że trza grzebać w "CAR". Pozdro.
Opublikowano 18 Maja 201412 l Witam, czy próbował ktoś zakodować zmianę czułości regulacji głośności? W tej chwili każdy "scroll up/down" powoduje znaczące pogłośnienie/ściszenie co na dobrą sprawę uniemożliwia ustawienia muzyki na pożądanym przez siebie (a nie samochód ) poziomie
Opublikowano 19 Maja 201412 l Witam, czy próbował ktoś zakodować zmianę czułości regulacji głośności? W tej chwili każdy "scroll up/down" powoduje znaczące pogłośnienie/ściszenie co na dobrą sprawę uniemożliwia ustawienia muzyki na pożądanym przez siebie (a nie samochód ) poziomie też miałem ten problem i nie doszukałem się ustawień w adaptacji, po zmianie radia (modułu) w MMI3G z basic na te lepsze ustawianie głośności jest płynne
Opublikowano 19 Maja 201412 l Witam, potrzebuje kodowania spryskiwacza lamp i częstotliwości spryskiwania. jeśli ktoś ma to byłbym wdzięczny
Opublikowano 20 Maja 201412 l Autor Witam, potrzebuje kodowania spryskiwacza lamp i częstotliwości spryskiwania.jeśli ktoś ma to byłbym wdzięczny W pierwszym poscie jest cały opis, nawet po Polsku..................wystarczy odrobina wysiłku MCE 09 ---> LongCodingHelper ---> Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 722x313px. ADAPTACJA 10 --->
Opublikowano 20 Maja 201412 l też miałem ten problem i nie doszukałem się ustawień w adaptacji, po zmianie radia (modułu) w MMI3G z basic na te lepsze ustawianie głośności jest płynne czyli nic na siłę, wystarczy większy młotek no nic, dzięki za porade
Opublikowano 21 Maja 201412 l czy ktos wie jak deaktywowac z 2.0 tdi funkcje start&stop w b8 2.0 tdi z 2010 roku....mam co prawda guzik na konsoli ale domyslnie zawsze jest włączone i chcialbym aby domyslnie ta funkcja byla offline....bo zapominam o wylaczeniu tego a strasznie mnie to irytuje
Opublikowano 21 Maja 201412 l Chyba nie da rady... poodznaczałem to VCDS w kilku sterownikach ale i tak działa
Opublikowano 21 Maja 201412 l znalazlem cos takiego ale jeszcze sie nie sprawdzalem...tylko to jest podejrzewam calkowite wywalenie SSmana z systemu....a mi chodzi jedynie o zmiane domyślengo ustawienia po wlaczeniu zapłonu VWVortex.com - Howto permanently disable start stop feature in Audi A4 B8 my 2010 w VCDS
Opublikowano 22 Maja 201412 l Panowie jakie jest kodowanie na obniżające się lusterko podczas cofania ? nie mogę znaleźć tego kodowania.
Opublikowano 22 Maja 201412 l Autor znalazlem cos takiego ale jeszcze sie nie sprawdzalem...tylko to jest podejrzewam calkowite wywalenie SSmana z systemu....a mi chodzi jedynie o zmiane domyślengo ustawienia po wlaczeniu zapłonuVWVortex.com - Howto permanently disable start stop feature in Audi A4 B8 my 2010 w VCDS Tylko to jest benzyna stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Start/Stopp Automatik - VCDS Codierungen, Webdesign
Opublikowano 22 Maja 201412 l Panowie jakie jest kodowanie na obniżające się lusterko podczas cofania ? nie mogę znaleźć tego kodowania. Chyba to : Enable Reverse mirror tilt [52 Door Elect, Pass.] -> [Coding - 07] -> [Long Coding Helper] -> Byte 4 Bit 3 and Bit 2 set to 1
Opublikowano 22 Maja 201412 l Panowie jakie jest kodowanie na obniżające się lusterko podczas cofania ? nie mogę znaleźć tego kodowania. Chyba to : Enable Reverse mirror tilt [52 Door Elect, Pass.] -> [Coding - 07] -> [Long Coding Helper] -> Byte 4 Bit 3 and Bit 2 set to 1 I nie zapomnij przekręcić pokrętła w prawo