Opublikowano 12 Czerwca 201610 l A czy jeśli mi takie coś wyskakuje to pewnie wina chińczyka? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Czerwca 201610 l Autor Chiński kabel to loteria Jesli chodzi o podpowedzi w klimatyzacji 08 to nawet ORI VCDS tego nie ma
Opublikowano 14 Czerwca 201610 l Panowie pytanie mam - mam polifta 2013 z mmi 3G Basic - szukam wszedzie jasnej odpowiedzi jak włączyć zielone menu w MMI - tu: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/562636-VCDS-Hidden-Menu-Mods-Updated-For-Facelift-2013-B8-5-s?p=9125734&viewfull=1#post9125734\ opisane jest tylko dla 3G+ - kabel to ORI VCDS najnowszy
Opublikowano 14 Czerwca 201610 l Autor pierwszy post Ukryte Menu w MMI 3G 2009-2015[5F - In. elektr.][Adaptacja - 10] -> Channel 6 -> Zmiana 0 na 1
Opublikowano 16 Czerwca 201610 l Witam. Dwa pytania: 1) Czy system MMI 2G ma możliwość odczytu książki adresowej z telefonu komórkowego, czy jest to niestety nie do ogarnięcia? 2) Czy da się uzyskać napięcie tylko w gnieździe zapalniczki przez cały czas bez konieczności włączonego zapłonu? Strasznie uciążliwe chcąc przykładowo podładować komórkę oddalając się od samochodu. Pozdrawiam.
Opublikowano 17 Czerwca 201610 l Podpowie ktoś jak usunąć błąd z acc i co moze byc jego przyczyną. 00532 - Napięcie zasilania dolna granica nie osiągnięta 16352- Sterownik - błąd elektryczny
Opublikowano 17 Czerwca 201610 l Autor Podpowie ktoś jak usunąć błąd z acc i co moze byc jego przyczyną. 00532 - Napięcie zasilania dolna granica nie osiągnięta 16352- Sterownik - błąd elektryczny raczej tutaj jest temat kodowań a nie błedów
Opublikowano 20 Czerwca 201610 l znalazłem coś czym chce się podzielić (nie widzę tego w wątku), a mianowicie wizualizację asystenta parkowania.[10-Park/Steer Asist][16-Security Access - 71679][do it][07 - Coding] Byte 0 - Bit 4 change 0 to 1tylko pytanie. Czujniki mam tylko z tyłu. pokazuje mi się: a powinno być tak: ktoś to robił już może?
Opublikowano 20 Czerwca 201610 l Witam. Większość dodatków bajerów włączona kilka dodatkowych pytań: 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ 2/Czy można rozjaśnić tylne światło pozycyjne /neon/ wcześniej były zwykłe lampy żarówkowe. Wydaje mi się że świecą trochę za ciemno i chyba niepotrzebnie rozjaśniają się po naciśnięciu hamulca. Edytowane 20 Czerwca 201610 l przez zdzislaw72
Opublikowano 20 Czerwca 201610 l Autor 1) nie da rady 2 zle zakodowane lampy znalazłem coś czym chce się podzielić (nie widzę tego w wątku), a mianowicie wizualizację asystenta parkowania.[10-Park/Steer Asist][16-Security Access - 71679][do it][07 - Coding] Byte 0 - Bit 4 change 0 to 1tylko pytanie. Czujniki mam tylko z tyłu. pokazuje mi się: a powinno być tak: ktoś to robił już może? to trzeba załozyc czujniki do przodu
Opublikowano 20 Czerwca 201610 l 1) nie da rady 2 zle zakodowane lampy znalazłem coś czym chce się podzielić (nie widzę tego w wątku), a mianowicie wizualizację asystenta parkowania. [10-Park/Steer Asist][16-Security Access - 71679][do it][07 - Coding] Byte 0 - Bit 4 change 0 to 1 tylko pytanie. Czujniki mam tylko z tyłu. pokazuje mi się: a powinno być tak: ktoś to robił już może? to trzeba załozyc czujniki do przodu Albo parkowac tak zeby pamiętać że ich się jednak nie ma [emoji1]
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych.
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l Autor 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l Jestem w stanie przekodować licznik np zmieniając rozmair opon by dobrze pokazywał prędkość ?> obecnie przy 200 wg gps'u na liczniku pokazuje 186 przy 100 na liczniku mam 92 - 93 km/h
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla a to nie jest tak że czujnik w zegarach podświetla tarcze jak jest jasno a ściemnia podświetlenie gdy jest ciemno gdy przełącznik świateł jest w pozycji 0, przynajmniej tak to wygląda a przy światłach włączonych na auto cały czas jest podświetlenie tarcz zegarów, nawet jak włączone są światła do jazdy dziennej, we wcześniejszym poście chodziło mi o czujnik światła w lusterku. Edytowane 21 Czerwca 201610 l przez zabiello
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla a to nie jest tak że czujnik w zegarach podświetla tarcze jak jest jasno a ściemnia podświetlenie gdy jest ciemno gdy przełącznik świateł jest w pozycji 0, przynajmniej tak to wygląda a przy światłach włączonych na auto cały czas jest podświetlenie tarcz zegarów, nawet jak włączone są światła do jazdy dziennej, we wcześniejszym poście chodziło mi o czujnik światła w lusterku. U mnie działa właśnie tak jak to opisałeś.