matriw Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) a wziałeś wczesniej Security Access (20113)? U mnie działa, tj. przycisk jest aktywowany, systemu nie sprawdzałem ale jak to działa to -----------no i faktycznie działa Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez matriw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly_ Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 a wziałeś wczesniej Security Access (20113) A skąd mam wsiąść ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matriw Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Powinieneś uprzednio przed wejsciem w adaptacje, wejść w Security Access (przycisk chyba powyzej adaptacji) i wpisać kod (20113) który zazwyczaj wyświetla się w dymku podpowiedzi po najechaniu na pole do jego wpisywania. Mam nadzieje ze już wszystko jasne Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez matriw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly_ Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Będę miał chwile to spruje zobaczyć co to będzie i po w pisaniu tego kodu dalej czyli chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60) powinno mi wejść bez problemu i w tedy będę miał świecący guzik plus wyłączony SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciaszekwojtek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jak zakodowac to że po zamknięciu auta w nocy świecą same ledy ,proszę o odpowiedź bo nigdzie tego nie mogę znaleść Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm i Module 56 - Radio Adaptation - 10 Channel 2 --> change 0 into 1 (driving school mode active). New menu item: Under Radio Setup "ON/OFF" driving school mode. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matriw Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm i Wrzuciłbyś jakąś fotke jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciaszekwojtek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm iWrzuciłbyś jakąś fotke jak to wygląda? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm iWrzuciłbyś jakąś fotke jak to wygląda? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jak zakodowac to że po zamknięciu auta w nocy świecą same ledy ,proszę o odpowiedź bo nigdzie tego nie mogę znaleść MCE 09 BAJT 6 tam masz opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly_ Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 a wziałeś wczesniej Security Access (20113) a gdy chcemy mieć aktywny guzik i od razu po zapłonie wyłączony system (czyli świecący guzik SS) wystarczy09 MCE--->Adaptations 10---> chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60) Jak się zrobi wszystko to po kolei mogę również potwierdzić że SS jest dezaktywowany cały czas i zaraz po zapłonie guzik się świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie mam problem z uruchomieniem ukrytego menu w MMI 3G LOW (2012r). Kodowanie zrobione, restart chyba też - wcisnałem 3przyciski i mmi się wylączyło dopiero jak je puściłem. Gdy wciskam przyciski Car i Setings by wejść w ukryte menu pokazuje sie tylko taki komunikat jak niżej na zdjęciu. Z góry dziękuję za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fileo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie mam pytanie czy w polifcie 2012r da sie włączyć halogeny jako doświetlenie zakrętów oraz kierunkowskazy jak w USA (zeby świeciły cały czas) ? Da się. Nawet w zwykłych xenonach. Ja mam i daje radę. Kierunków nie wiem. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez fileo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 a wziałeś wczesniej Security Access (20113) a gdy chcemy mieć aktywny guzik i od razu po zapłonie wyłączony system (czyli świecący guzik SS) wystarczy 09 MCE--->Adaptations 10---> chanel 34---> wartość 28 zmieniamy na 24 ( tak bylo w moim przypadku, nic innego nie przyjmował np. 60) Jak się zrobi wszystko to po kolei mogę również potwierdzić że SS jest dezaktywowany cały czas i zaraz po zapłonie guzik się świeci Również potwierdzam, działa. SS pozostaje w takim stanie w jakim zostało auto zgaszone a nie tak jak na ori kodowaniu że zawsze wraca do automatycznej aktywacji SS. Wyłączysz SS przed zgaszeniem auta po zapaleniu pozostanie wyłączony i odwrotnie. Dzięki za to kodowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, temat radia powraca. Jak i czy się da? zakodować radio, aby podczas zwiększania prędkości, zwiększał się automatycznie poziom głośności. Chyba, że jest jakaś opcja w menu, że można to włączyć/wyłączyć ustawić czułość czy coś. ps radio 3GH Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez mlody020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Albo mikrofon odłczasz albo kodowanie w green menu ( mikrofone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jak zakodowac to że po zamknięciu auta w nocy świecą same ledy ,proszę o odpowiedź bo nigdzie tego nie mogę znaleść Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Przy okazji znalazłem kodowanie które pokazuje prędkość na mm i Module 56 - Radio Adaptation - 10 Channel 2 --> change 0 into 1 (driving school mode active). New menu item: Under Radio Setup "ON/OFF" driving school mode. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka u mnie nie da się wejść w adaptation - 10 może muszę wpisać Security Access jaki jest do Radia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie mam pytanie czy w polifcie 2012r da sie włączyć halogeny jako doświetlenie zakrętów oraz kierunkowskazy jak w USA (zeby świeciły cały czas) ?Da się. Nawet w zwykłych xenonach. Ja mam i daje radę. Kierunków nie wiem. Dzieki. Juz zrobiłem i działa Panowie mam mmi 3G low i za cholerę nie moge wejść w ukryte menu po kodowaniu. Pomoże ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 dłużej trzymaj przyciski ten typ tak ma że czasem nie łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 dłużej trzymaj przyciski ten typ tak ma że czasem nie łapie Dłużej tzn az załapie ? Jest różnica czy na zapłonie czy bez ? Oraz upewniam sie ze chodzi o CAR i SETUP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pierwszy post sie kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pierwszy post sie kłania Dzieki !Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć. :ok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi