Kooga Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Panowie jest jakies kodowanie na wylaczenie kierunku w prawym lusterku? Tzn. co raz wyrzuca mi bledem bo woda tam jest i co raz robi sie zwarcie i chcialbym wylaczyc zeby mi nie pikal blad dopoki nie zmienie kierunku Edytowane 25 Lipca 2016 przez Kooga
Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 co trzeba pstryknac,zeby przy drlach swiecil sie tez tyl?
tom4275 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 co trzeba pstryknac,zeby przy drlach swiecil sie tez tyl? w 09 - długie kodowanie bajt 2 bit 7
skotmen Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Panowie jest jakies kodowanie na wylaczenie kierunku w prawym lusterku? Tzn. co raz wyrzuca mi bledem bo woda tam jest i co raz robi sie zwarcie i chcialbym wylaczyc zeby mi nie pikal blad dopoki nie zmienie kierunku Da się jest gdzieś w długim kodowaniu Edytowane 26 Lipca 2016 przez skotmen
Kooga Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Gdy wysiadam z auta i zaplon jest wlaczony to wyskakuje komunikat, ze zaplon wlaczony bla.bla.bla i te durne pikanie, da rade jakos to wykodowac?
hispano73 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Gdy wysiadam z auta i zaplon jest wlaczony to wyskakuje komunikat, ze zaplon wlaczony bla.bla.bla i te durne pikanie, da rade jakos to wykodowac? U mnie jak nacisnę przycisk zmiany ustawień w komputerze to przestaje pikać(wiadomo nie na stale)
komoornik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Podobno w niektórych autach działa zmiana regionu w liczniku na Niemcy.
Kooga Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wlasnie widzialem jak komus to juz polecales i probowalem, ale jednak w moim aucie ten patent nie dziala :|
mgajder Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Podczas wlaczeniu trybu zamknietego ( mowa tu o nawiewie) uruchamia sie automatycznie klimatyzacja, jesli oczywiscie wczesniej byl aktywny tryb EKO- tu moje pytanie czy zna ktos kodowanie, zeby podczas trybu nawiewu EKO, nie wlaczala sie automatycznie klimatyzacja?
kotu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sprawdz w Adaptacji 10Channel 133 --->0 - OFF Bluetooth1 - Bluetooth W jaki kanale można aktywować Bluetooth, ten sam?? Samochód to VW Passat B7
miecio7934 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panowie szybkie pytanko gdzie aktywować otwieranie okien z pilota ? Zamykanie działa, otwieranie nie
ArkadiuS Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panowie szybkie pytanko gdzie aktywować otwieranie okien z pilota ? Zamykanie działa, otwieranie nie W b8 w mmi to ustawisz.
tysszek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Hej zmieniałem światłą z normalnych na diodowe z tyłu. Niestety osoba która mi to robiła zakodowała je w taki sposób że jak naciskam stop to zaświecają się też przeciwmgielne z tyłu. Oczywiście jak je włączę od środka to z tyłu się nie zaświecają Nawet o tym nie wiedziałem do puki Pan policjant się nie przywalił i chciał mnie pozbawić dowodu rejestracyjnego. Szukam jak można to wyłączyć i nigdzie nic takiego nie znalazłem. Ma ktoś jakiś pomysł? Sterownik mam 8K0 907 064 AD Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez tysszek
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Nikt tu nie jest wróżem do jakiego ma to byc auta Z drugiej strony tez nikt nie wie jak ten twoj znajomy zrobił instalacje i jak zakodował Jedz do niego i niech sie bawi z kodowaniami
tysszek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Auto to Audi A5. Niestety nie ma takiej opcji abym wrócił do "kolegi". W każdym bądź razie idzie to gdzieś przez długie kodowanie. Znalazłem kilka wzmianek o tym ale niestety nigdzie nie piszę co i jak, który bit zmienić i na jaką wartość.
skulcz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie szybkie pytanko gdzie aktywować otwieranie okien z pilota ? Zamykanie działa, otwieranie nie W b8 w mmi to ustawisz. Witam. Podpinam się do tematu , tylko gdzie to można ogranąć w MMI ? U mnie nie chodzi ani otwieranie ani zamykanie. Będę wdzięczny za pomoc.
marglu8049 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, zakodowalem sobie ze przy wrzuceniu wstecznego lusterko prawe obniza sie o 2cm a czy potem po wrzyceniu np 1 powinno lusterko powrocic czy zostac obnizone? Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Bodzio_s40 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, zakodowalem sobie ze przy wrzuceniu wstecznego lusterko prawe obniza sie o 2cm a czy potem po wrzyceniu np 1 powinno lusterko powrocic czy zostac obnizone? Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka chyba powyżej 15km/godz. sie podnosiposted from my mobile
Rekomendowane odpowiedzi