Zygi1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 to jedno drugie no i pewnie ku zdziwieniu trzecie:)
Pikuś Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zygi1, ladne autko ale wypadalo abys sie przedstawil w odpowiednim do tego dziale. :twisted:
Zygi1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 kurde sorki myslalem ze wlasnie tu mam sie przywitac . sorki
pre_pl Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 że też Ci się chciało przerabiać fotki - obrócenie o kąt 180 stopni fajny, jakieś zmiany będą ?
Zygi1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 Co do zmian to planuje an Wiosne jakies fajniutkie Aluski moze 18 naski by byly dobre? i moze troszke przyciemka. Inreresowalby mnie tez taki maly spojlerek na <dupe> autka widzialem dzisaj w takiej jak moja tyk=lko 2,4 i szukac wlasnie zaczolem... tak to sie jeszcze pomysli
mrog Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Ładne auto, alusy też, tylko kierownica jak na nasze warunki to raczej nie tam gdzie powinna być
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 B6 to jest to :roll: łaaadna bardzo!
Lukas Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Ładne , szkoda ze tdi nie ze TDI szkoda ze nie QUATTRO :razz: Tak jak kazda B6 mi sie bardzo podoba tak i twoja Kurcze musze sie kiedys przejechac z lewej strony za pasazera
piotrl Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Auto super zwłasza że to TDi ale ta kierownica sam jestem w Anglii ale nie moge sie przyzwyczaić do ich ruchu ;(
Zygi1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 Dziekuje Panowie. Jazda bardzo prosta mi to nieprzeszdadza wogole. Co myslicie o wrzuceniu do NIEJ chromowanych narkadek na lusterka i malego spojreka na <dupe> http://www.atc.com.pl/zestawy_tuningowe/audi_a4.html drudie od dolu zdjecie. ile takie cos w Polsce boTu niewiem Czy znajde
Gość rob Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 ładna furka, chromy... dobry pomysł, a spoiler kwestia gustu
pre_pl Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 tez taki maly spojlerek na <dupe> autka widzialem dzisaj w takiej jak moja tyk=lko 2,4 i szukac wlasnie zaczolem. Taki spojler S-line ? Ładny... To była fura kolegi Matschke, ale pozostaje w klubie (pozostaje ?? ) IMHO, to jeden z ładniejszych sedanów A4 !
hhacek Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Kurcze musze sie kiedys przejechac z lewej strony za pasazera bede jutro w Polsce, jak sie wyrobie to wpadne na spota . sorry za OT
T-żółw Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Ładne B6 :!: fotkę z jedynym słysznym bojlerem, już masz ...inne trącą zgnilizną hhacek napisał/a:Ładne , szkoda ze tdi nie ze TDI szkoda ze nie QUATTRO szkoda, że nie avant i quattro :razz: wielka szkoda, że to tdi To była fura kolegi Matschke, ale pozostaje w klubie (pozostaje ?? ) IMHO, to jeden z ładniejszych sedanów A4 ! przecież teraz malinowy cyc vel adamooo sie nią lansuje :mrgreen:
ralph Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Jedyny słuszny wybór B6 :razz: Witaj w klubie.
adadur Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Świetne autko ... tylko po stronie kierowcy brakuje kierownicy :mrgreen:
Zygi1 Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Opublikowano 15 Listopada 2006 Dzieki Panowie i jak rowniez Panie <jesli owe w klubie sa> przed swietami postaram sie nim byc w kraju wiec kto chce kuknac apraszam w malopolskie:) Mam 2 pytanka: Dlaczego ona niema wycieraczki tylnej grr i niema rowniez 'stoliczka' kolo skrzyni biegow pod lokiec.. idzie cos takiego zamontowac? jaki koszt
Pikuś Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Dlaczego ona niema wycieraczki tylnej grr i niema rowniez 'stoliczka' kolo skrzyni biegow pod lokiec.. idzie cos takiego zamontowac? jaki koszt Widziales sedana z tylnia wycieraczka?? Pewnie jakies istnieja ale to nie pasuje na 100%. Co do podlokietnika to da rade. Wystarczy zakupic na allegro czy gdzies i zamoncic. Nie wiem jak w B6, czy trzeba wymienaic tez tunel srodkowy ale to sie ktos wypowie.
Rekomendowane odpowiedzi