Pandzior Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jest opcja, żeby coś z tym zrobić, powycierało się od anteny CB. ]
pastaldo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 To spolerujesz jakąś dobra pastą. Niech koledzy znawcy podsuną jakąś konkretną Żebyś widział co ja mam u siebie to byś się przekręcił
woleso Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Pasta tempo około 10zł za tubę w motoryzacyjnym. Wata zwykła za 3zł/paczka w aptece. nakładasz paste na wate potem na lakier(oczywiście czysty i suchy). czekasz chwilke aż lekko wyschnie i potem polerujesz nowym czystym kawałkiem waty i masz błysk.
RafuZG Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 paste tempo to w dupe sobie można wsadzić farcela g3 i pad do tego wejdz na kosmetykeaut i tam się wszystkiego dowiesz
pawel1380 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Pasta tempo około 10zł za tubę w motoryzacyjnym.Wata zwykła za 3zł/paczka w aptece. nakładasz paste na wate potem na lakier(oczywiście czysty i suchy). czekasz chwilke aż lekko wyschnie i potem polerujesz nowym czystym kawałkiem waty i masz błysk.
Pandzior Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Tempo już próbowałem i nic nie dało.
pawel1380 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dało.Pewnie jeszcze trochę więcej spustoszeń narobiło
Gracjan Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dało.Pewnie jeszcze trochę więcej spustoszeń narobiło Pewnie tak:wink: Kup Meguiars Ultimate Compound, do tego pad Tri Color German i powinno coś zejść
Tomex1981 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kolego do tej RYSY to tylko polerka mechaniczna
przemciotorun Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 a ja bym sie nie pitolil tylko podjechal do lakiernika i niech przeciagnie to maszyna, bo recznie to raczej malo zdzialasz....
Pandzior Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 a ja bym sie nie pitolil tylko podjechal do lakiernika i niech przeciagnie to maszyna, bo recznie to raczej malo zdzialasz.... Tak będę musiał zrobić, bo jak zacznę kupować to mnie może więcej wynieść niż usługa.
AdrianAudi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Pasta tempo około 10zł za tubę w motoryzacyjnym.Wata zwykła za 3zł/paczka w aptece. nakładasz paste na wate potem na lakier(oczywiście czysty i suchy). czekasz chwilke aż lekko wyschnie i potem polerujesz nowym czystym kawałkiem waty i masz błysk. Faracelka, polerka samochodowa, sporo wody. Nie przypal lakieru. Jak się boisz oddaj fachowcom.
przemciotorun Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 bac sie to jedno a koszt ato drugie..... kup np farecle, kup/pozycz polerke + pad....mysle ze za te pieniadze spokojnie mozesz podjechac do lakiernika i powiedziec zeby to przepolerowal (ten porysowany element nie cale auto) offkors....
zieluch Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jak ma wyglądać wmiare i potaniości to automax za 5zł + szmatka i polerujesz. Jak chcesz lepiej to lepsza pasta do polerki ręcznej i wykończyć to różnym poziomem ścieralności. Najlepiej oczywiście polerka mechaniczna. Najlepiej podjechać do kogoś kto poleruje akurat i ogarnie to w 10 min miejscowo lub cały element:wink:
Rekomendowane odpowiedzi