Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 AWX] Moja Czarna Bestia - 18", Skóra, Xenon... Bixy z led RS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjdzie czas to i sie pojawi :naughty: no stress

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Małe zmiany :whistling:
Wskoczył komplet głośników BOSE :banan: Jeszcze tylko montaż wzmaka i podpięcie przodu :naughty:

Egr zrobił out (dałem ciała przy docinaniu kolana :facepalm: w przyszłości poprawi się to dla estetyki):

xKkoTHw.jpg

Kilka aktualnych fotek :decayed:

rr71iMF.jpg

E5epYYC.jpg

LxUpwaH.jpg

P2Go3z2.jpg

e35E7Hu.jpg

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

nooo w końcu jakiś aktual:decayed::naughty:

Opublikowano

piękna czarnulka sztuka że aż błyszczy :D:)) nono trochę poświęciłeś pracy przy pastowaniu lakieru :)) no ale za to efekty piękne widać :decayed: a fele hmm pycha pycha

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Niemożliwe? Na forum wszystko jest możliwe :decayed:
Mini spot w centrum kraju z kolegą z podkarpacia :decayed:harry19-19 miło było poznać :hi:

A teraz kilka pamiątkowych fotek :wink: Niestety pogoda była marna, sprzęt też, więc jakość słaba :whistling:

Egs29MZ.jpg

tOOjyEq.jpg

65DFxCd.jpg

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Pewnie że wszystko możliwe :decayed: , mnie również było miło poznać :hi: ,chociaż pogoda byle jaka była ale spocik udany :decayed: , autko piękne a w środku mniam :decayed: , a fele 18 robią robotę , dziękuję za spota i do następnego razu P.S oby następnym razem nie przejeżdzała kilka razy koło nas policja :whistling: pozdro

Opublikowano

stoją dwa czarnuchy jakby jakieś lewe interesy się kręciły więc nie dziw że się kręcą :decayed::decayed:

btw harry na 2 focie wygląda jakbyś z tyłu miał większe fele albo mi się w oczach yebe :decayed:

pozdro

Opublikowano

fele takie same r 17 jak i przód tyle że miałem towar załadowany w bagażniku waga około 150 kilogramów dlatego w tyłu tak bardziej siedzi:decayed: , dobry wzrok masz kolego :decayed::wink:

Opublikowano

Blachu furka kox,tylko po co EGRa wywaliłeś? :jerk:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Daniel za miłe słowo :hi: ale do "kox furki" dużo brakuje jeszcze :kwasny:

A co do egr-a to trochę decyzja na spontanie... Zresztą trochę ciekł olej z niego, kiedyś dwa razy zaciął się przez co nie mogłem auta odpalić. Przy okazji wyczyściłem kolektor ssący...

Opublikowano

to podpowiem ci że nawet zacięty EGR się "naprawia" spawasz góre i dół za max 20zł dajesz nowe oringi i śmiga plusem takiego rozwiązania jest to że zostaje klapa gaszenia i nie telepie przy gaszeniu i wycieków już raczej też nie uświadczysz :wink:

Opublikowano
  • Autor

Najgorsze właśnie telepanie autem przy gaszeniu :facepalm: hmm egr mam jeszcze w garażu, więc w przyszłości spróbuję go "zmodyfikować" i zamontować :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kolego:decayed: jutro widzimy się w Grójcu koło ronda będziesz miał stację MOYA tam będę czekał :naughty::whistling:

Opublikowano
  • Autor

Na wstępie jeszcze raz wielkie dzięki dla kolegi Domin79 za kawał dobrej roboty :wink::notworthy::notworthy:
Miło było poznać :wink:
Podziękowania również dla kolegi Harry19-19 z którym dzielnie walczyłem z tapicerkami drzwi :decayed:

Tak więc do auta wpadł:
- wzmacniacz BOSE :banan: ( głośniki wymieniłem na bose jakiś czas temu, przód gra pod radiem - taki setup pozostanie. W przyszłości pomyślimy nad tubą z Q5 :naughty: )
- elektryczne szyby z tyłu :banan:

Teraz kilka fotek :decayed: nie mam ich dużo, bo nie było ściemniania :decayed:

BZNgK3R.jpg

zrf79wz.jpg

quy6IZT.jpg

RiD1X4F.jpg

3DsV9Iw.jpg

vMrh3AB.jpg

h1yvaqE.jpg

Jeszcze raz wielkie dzięki Dominik :notworthy::notworthy: :notworthy:

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

na tym podwórku to można się wszystkiego spodziewać :grin: no ładnie Krzysiek ładnie:wink:

Opublikowano

no i wpadłeś jak g...no w wentylator lądując na tym podwórku :kox:

Opublikowano
no i wpadłeś jak g...no w wentylator lądując na tym podwórku :kox:

:grin: dobrze to Artur ująłeś :facepalm::kox:

Opublikowano
  • Autor

Wpadłem, gdy trafiłem na to forum :decayed: a gdy już wylądowałem na podwórku u Dominika to nie ma odwrotu i w przyszłości będzie trzeba modzić dalej :grin: przed tym wirusem nikt się nie uchroni :decayed: tymbardziej że w mojej padlinie jest jeszcze co robić :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hehe o to boczki są założone i bose , nooo ciężko z tym nad tym narobiliśmy się ale za to efekty są :decayed: , nmzc , służę w pomocą :naughty: ,a dźwięk bose mniam pięknie grają

---------- Post dopisany 17-09-2013 at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany 11-08-2013 at 21:23 ----------

dziękuję za życzenia :hi:

Opublikowano

masz orginalny ksenon? bo teraz tak patrze bo jestem w trakcie poszukiwan b6 i jak nie widze spryskow to uwazam ze xenona nie ma... a u ciebie jest a spryskow brak chyba ze nie widze