Opublikowano 17 Grudnia 201213 l Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje Jednak krok po kroku będzię autko modzone no wiesz nie da sie tylko modzic trzeba cos tez porobic przy autku nic nie jest wieczne a powiem ci ze sam zobaczysz ze sprzeglo z dwumasem jak sie wymieni to jest inna jazda No ja też potwierdzam bo ostatnio wymieniałem i jest teraz piz*eczka:decayed:
Opublikowano 17 Grudnia 201213 l Autor Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje Jednak krok po kroku będzię autko modzone no wiesz nie da sie tylko modzic trzeba cos tez porobic przy autku nic nie jest wieczne a powiem ci ze sam zobaczysz ze sprzeglo z dwumasem jak sie wymieni to jest inna jazda No ja też potwierdzam bo ostatnio wymieniałem i jest teraz piz*eczka:decayed: Koledzy powiedzcie, czy jak wymienialiście sprzęgło z dwumasem, to wymienialiście też jakieś inne elementy z tym związane (np. wysprzęglik, uszczelniacze itp)? Bo jadę na wymianę do aso (w okolicy nie znam raczej zaufanego mechanika) i nie chcę by naciągnęli mnie na dodatkowe, niepotrzebne koszty... Dodam, że oprócz ślizgania sprzęgła na każdym biegu i drżenia auta przy ruszaniu, pedał sprzęgła ciężko chodzi (od dawna był też wyżej niż pedał hamulca). Mam nadzieje, że nowe sprzegło i dwumas rozwiąże problem - komplet oczywiście od kolegi z forum cena w aso...zabija
Opublikowano 17 Grudnia 201213 l Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje Jednak krok po kroku będzię autko modzone no wiesz nie da sie tylko modzic trzeba cos tez porobic przy autku nic nie jest wieczne a powiem ci ze sam zobaczysz ze sprzeglo z dwumasem jak sie wymieni to jest inna jazda No ja też potwierdzam bo ostatnio wymieniałem i jest teraz piz*eczka:decayed: Koledzy powiedzcie, czy jak wymienialiście sprzęgło z dwumasem, to wymienialiście też jakieś inne elementy z tym związane (np. wysprzęglik, uszczelniacze itp)? Bo jadę na wymianę do aso (w okolicy nie znam raczej zaufanego mechanika) i nie chcę by naciągnęli mnie na dodatkowe, niepotrzebne koszty... Dodam, że oprócz ślizgania sprzęgła na każdym biegu i drżenia auta przy ruszaniu, pedał sprzęgła ciężko chodzi (od dawna był też wyżej niż pedał hamulca). Mam nadzieje, że nowe sprzegło i dwumas rozwiąże problem - komplet oczywiście od kolegi z forum cena w aso...zabija W trakcie u mnie wyszedł do wymiany uszczelniacz nie wiem jak fachowo się to nazywa ale koszt około 100 zł
Opublikowano 25 Grudnia 201213 l Autor Przed świętami dotarły nowe graty: - komplet sprzęgła z dwumasem - wymiana po świętach - BOSE już w komplecie - montaż wiosną: Edytowane 31 Grudnia 201510 l przez Blachu
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Autor widzę że czarne szyby również z przodu jak u mnie Przyciemnione szyby z przodu.. Ten skok adrenaliny, gdy miśki zatrzymują do kontroli - bezcenne
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l widzę że czarne szyby również z przodu jak u mnie Przyciemnione szyby z przodu.. Ten skok adrenaliny, gdy miśki zatrzymują do kontroli - bezcenne Mnie zatrzymali moim Audi tylko narazie raz i to na tyle skutecznie że musiałem folie skrobać z przednich szyb:facepalm: ale co zrobić życie:decayed:
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Autor Piękna oby kulała sie jak najdłużej Jeszcze kilka(naście) modyfikacji i można będzie ją tak nazwać Na żywo jest naprawdę ładna, bo na tych zdjęciach z pierwszego postu jakoś tak średnio wygląda... ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- widzę że czarne szyby również z przodu jak u mnie Przyciemnione szyby z przodu.. Ten skok adrenaliny, gdy miśki zatrzymują do kontroli - bezcenne Mnie zatrzymali moim Audi tylko narazie raz i to na tyle skutecznie że musiałem folie skrobać z przednich szyb:facepalm: ale co zrobić życie:decayed: To skubańce Coś czuję, że kiedyś mnie też do tego "zmuszą" Ostatnio wieczorami w weekendy często ustawiają się na mojej ulicy Jakiś czas temu kumpel musiał skrobać folię z przednich szyb... Powiedzieli mu wprost, że od dawna mieli go na oku
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Kuźwa to są pedały:facepalm: ale jak Ci szybę wy***ią to powiedzą że trudno martw się sam a tak folia zawsze coś przytrzyma...
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l Autor Nowy modzik zawitał na pokładzie Dekory 1NK Muszę jeszcze tylko zamontować popielniczkę i kupić ramkę biegów Edytowane 31 Grudnia 201510 l przez Blachu
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l Co to za za***isty mod tylnych szyb? : ) Dzieciaki Ci kręcą? :grin:
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l Autor Co to za za***isty mod tylnych szyb? : ) Dzieciaki Ci kręcą? Z takim modem już auto kupiłem Poprzedni właściciel wyrezał to ze względu na dzieciaki Nic z tym nie robiłem, bo nie raziło mnie to jakoś szczególnie. Tymbardziej, że mam już prawie wszystkie graty do elektrycznych szyb z tyłu
Opublikowano 21 Stycznia 201313 l Autor z przodu już masz BOSE bo widze na zdjeciach jakis napis Obecnie bose jest tylko z przodu ale tylko maskownice z jego logiem - reszta nie ma z nim nic wspólnego
Opublikowano 31 Stycznia 201313 l no dekory na plus : OK2: Muszę jeszcze tylko zamontować popielniczkę i kupić ramkę biegów obowiązkowo i będzie cacy jak u mnie
Opublikowano 31 Stycznia 201313 l Autor no dekory na plus : OK2:Muszę jeszcze tylko zamontować popielniczkę i kupić ramkę biegów obowiązkowo i będzie cacy jak u mnie Jaka skromna PS: postaraj się jak najszybciej założyć temat swojej Laluchny