A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 najprościej to na szarpaki na stacje diagnostyczną chociaż nie zawsze da sie zauważyć zużycie
posio Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Kto może zna jakiś inny sposób...? A może jakie zarzucanie powodować guma na tym tylnym stabilizatorze...?
rastaman Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 Tak jak obiecalem tak pisze dzis jestem po serwisie i wszystko jasne. Najpierw posprawdzali wszystko recznie i nic! potem na sciezke szarpaki i dalej nic wszystko elegancko amorki po 70% No to mowie zostala tylko geometria okazalo sie ze tylne lewe kolo mam skrecone do wewnatrz auta po regulacjach cacy lali.
posio Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 aha... to moze ja musze tez sprawdzic geometrie,bo u mnie tez tak jakos dziwnie zarzuca tyl...
rastaman Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 nie wiem jak u ciebie ale u mnie zawolali 100zl
A4-Tomek Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 nie wiem jak u ciebie ale u mnie zawolali 100zl za geometrie dałeś 100? To ja w normalnym warsztacie zapłaciłem 45zł i auto jeździ normalnie a opony równo ścierają się. Oczywiście to nie był zakład X u pana Henia
posio Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 No tak,ale ty robiles w b5,a kolega w b6...
rastaman Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 z tego co wiem to cena zalezna jest od sprzetu wykorzystywanego do tej geometri ja bylem na laserowej i to ze to ponoc jest drogie a jesli troche przeplacilem to trudno , byle problem z glowy.
adam7 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 wymieniłem przednie tuleje belki bo były najbardziej podejrzane i problem pozostał, mechanik oglądając stare stwierdził że były dobre, amortyzatory w zależności od stacji, na jednej ok 45% a na drugiej 65%(nowej). chyba pojade na zbierzność chociaż szkoda tej stówy jak będzie trzeba i tak amory zmienić
Rekomendowane odpowiedzi