P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pewnie podobnie jak w b6/b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jest mega tylko foty wiksze wrzuć Tak pasuje wieksze foty Wiem obiecuję, że to ogarnę tylko kiepsko u mnie z czasem dzisiaj w nocy wylatuje na urlop jak wrócę to poprawię te zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jest zostaw nam B8, z pumą zrobimy relację jak się jeździ, będą nawet filmiki w HD i TurboKamrze obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jest zostaw nam B8, z pumą zrobimy relację jak się jeździ, będą nawet filmiki w HD i TurboKamrze obiecuję Tobie lepiej nie, bo Ty to podobno kiedyś na komarku w beczce śmierci jeździłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 to tylko motorynka była:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jest zostaw nam B8, z pumą zrobimy relację jak się jeździ, będą nawet filmiki w HD i TurboKamrze obiecuję Tobie lepiej nie, bo Ty to podobno kiedyś na komarku w beczce śmierci jeździłeś Dokładnie lepiej jak tylko ja je dostane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 jest zostaw nam B8, z pumą zrobimy relację jak się jeździ, będą nawet filmiki w HD i TurboKamrze obiecuję Tobie lepiej nie, bo Ty to podobno kiedyś na komarku w beczce śmierci jeździłeś Dokładnie lepiej jak tylko ja je dostane. To może Cię któraś w końcu rozprawiczy pod remizą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dosłownie bo jak widzą moje B6 to się już obracają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dosłownie bo jak widzą moje B6 to się już obracają Za Tobą się tylko obracają a mnie proszą o przejażdżkę A tak na marginesie to dzisiaj wpadł kolejny mod, ale montaż będzie dopiero początkiem października bo teraz mam bardzo mało czasu...PUMA weź ogarnij jakiegoś spota w czwartek 06.09 albo w piątek 07.09 wieczorkiem wtedy już będę w domu bo ja tam na urlop nie biorę lapka bo mojej obiecałem, że nie będzie A4-klub.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja za szybko śmigam żeby zdążyły zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dosłownie bo jak widzą moje B6 to się już obracają Za Tobą się tylko obracają a mnie proszą o przejażdżkę A tak na marginesie to dzisiaj wpadł kolejny mod, ale montaż będzie dopiero początkiem października bo teraz mam bardzo mało czasu...PUMA weź ogarnij jakiegoś spota w czwartek 06.09 albo w piątek 07.09 wieczorkiem wtedy już będę w domu bo ja tam na urlop nie biorę lapka bo mojej obiecałem, że nie będzie A4-klub.... dobrze że w prawie każdej recepcji jest net za 1Euro:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mnie tam wieczorami spot zawsze odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 wygląda super! właściwe felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Znalazłem jeszcze takie zdjęcia: Przed obniżeniem zawieszenie sportowe 1BE: Po założeniu gwintu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dupka S-line też jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 za***ista Sysek ta twoja furmanka fele powalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dupka S-line też jest? Też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 :naughty: a nie myślałeś żeby relingi i ramkę grilla prysnąć w czerń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi