Krzysiekcalibra Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam panowie mam taki problem kipiłem dzisiaj interfejs tacho vaga 3.01 niestety nie było do niego sterowników ale miałem jakieś sterowniki bo mam program tacho vaga 3.01 ale niestety nie program nie widzi tego kabla zainstalowałem już chyba wszystkie sterowniki które znalazłem w sieci i nic dalej w programie jest napis "K-line interface not found" czy ktoś wie dlaczego tak jest albo ma jakiś patent żeby go wykryło?? ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- Nikt się z czymś takim nie spotkał???
Krzysiekcalibra Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 a takie głupie pytanie jeszcze czy podłączenie kabla w programie np vag tacho 2.5 powinno mi pokazać po podłączeniu kabla do lapka odrazu czy musi on być podłączony do auta żeby zamiast K-line interface not found było connected ?? ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Dobra mam kolejne pytanie kupiłem ten kabel z alledrogo i jak na każdej aukcji było napisane jakie liczniki obsługuje itp i było napisane "audi VDO" itp więc dlaczego jak rozebrałem wtyczkę to nie ma tam lini K i wogóle piny są inaczej ?? czy to możliwe że kupiłem kabel który pasuje tylko do opla?? myślałem ze to to samo na dole wrzucam zdjęcia jak wygląda ten kabel
Magicbattle Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 panie opel tacho to jest raczej nie to samo co do vw albo audi wiec podejrzewam ze ci nic nie zrobi przy audi
Krzysiekcalibra Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 Ten kabel był jakiś do bani bo kupiłem kolejny z innej aukcji wygląda identycznie też jest napisane że tacho vag + opel i działa
Rekomendowane odpowiedzi