mnetzimny Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam Jaki jest koszt przeróbki z 1/2 fis na pełny . Wiem że manetka , potem wyświetlacz trzeba dokupić (jaka cena ??) , dużo jest roboty z kodowaniem licznika ??
szeryfniko Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/
mnetzimny Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam Skoro się nie da wsadzić wyświetlacza pełnego fis-a do 1/2 fis-a , to czy jest możliwość odblokowania w 1/2 fis żeby chociaż spalanie pokazywał ??
Krzysiekcalibra Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 niestety nie 1/2 fis to tylko 1/2 fis nic tam nie odblokujesz jak chcesz pełnego fisa to trzeba zmienić licznik
mnetzimny Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzięki za pomoc . Mam jeszcze pytanie , idzie odblokować 1/2 FIS-a żeby pokazywał temperaturę na zewnątrz ?? bo na klimatronicu pokazuje jak wchodzę w ukryte funkcje to pokazuje temp. na zewnątrz . Kolega ma A2 i też ma 1/2 FIS-a i mu pokazuje temp. na zewnątrz .
Krzysiekcalibra Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Ja też na 1/2 fis mam temperaturę zewnętrzną więc chyba jest to do odblokowania ale nie wiem jak to wygląda na 100%
Rekomendowane odpowiedzi