Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy to coś a'la ruter FM?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie,

Co jest w bagażniku avant'a przykręcone na górze stalowej ramki od zmieniarki (nie navi - to miejsce jest wolne) i do czego służy? Czy to jakiś ruter sygnału antenowego FM? Auto pochodzi z rajchu i nie wiem jaka była jego przeszłość wcześniej, ale wiem, że było trochę bogatsze niż stan który ja kupiłem, bo są dwa kable w bagażniku które do niczego dziś nie służą (zakończone wtykiem chinch) prowadzące najprawdopodobniej do radia, bo i przy radiu znalazłem ten sam typ kabli nigdzie nie podłączonych. Dodam jeszcze, że wg mnie antena radiowa jest poprowadzona w obu tylnich szybach (avant) i w klapie (szybie) z tyłu. dodatkowo oczywiście była antena dachowa, która niestety przepuszczała uszczelką deszcz, wiec na próbę wymieniłem ją na montażówkę cb i do dziś tak jest, bo radio odbiera bez problemu. Radio to symphony I o ile się nie mylę.

Dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

Wklej zdjęcie

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

wygłada to na jakis interfejs AV sa tam jakies nr? jak tak to podaj

Opublikowano

Numer jest poniżej w cytacie który znalazłem w innym wątku. troche dziwne, bo ani telefonu, ani navi w tym aucie raczej nie było. radio tez nienajlepsze (nieprzystosowane do navi)

"4D0035530C - wzmacniacz antenowy tv,telefon. napisz jaki masz typ navigacji jezeli RNS-D to nie poszalejesz, musisz dokupic DVD Player + adapter AV, co do ostatniej kwestii to laser do czyszczenia"

Opublikowano

Mój szwagier ma też takie coś w swoim b5 avant,a radi ma też symphony... To co to dokładnie jest...?

Opublikowano

Przecież napisali wyżej że jest to wzmacniacz antenowy lub zwrotnica do anteny diversity

tu jest zrzut z etki

etka.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Aha... Dzięki kolego,dzisiaj jakiś zakrecony jestem... :P