michalrsr Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Panowie kupiłem sobie nawigacje z kodem i po podłączeniu i wpisaniu kodu kod nie wchodzi. Kod jest raczej prawidłowy ponieważ mam instrukcję i jest tam numer radia na wlepce i ten kod. Miałem concerta, co muszę zrobić żeby to bujnęło ?? ---------- Post dopisany 04-07-2012 at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2012 at 10:27 ---------- Navi odpalona brakowało jednego +12 w kostce. teraz mam inny problem nie działa podświetlanie klawiszy, czym to może być spowodowane ? który kabel odpowiada za podświetlanie ?/
Tom A4 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 na navi jest naklejka są tam oznaczone wszystkie wejscia i wyjscia i jest tam symbol żaroweczki podświetlenie działa w momencie kiedy zapalisz światła
bin85 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam, podświetlanie Ci nie działa ponieważ na w kostce zasilającej na pinie oznaczonym "żaróweczką" jak wspomniał kolega wyżej nie będziesz miał w ogóle przewodu ponieważ Concert dostaje taką informację po CAN-ie, to samo tyczy się wyłączania radia jeżeli wyciągniesz kluczyk ze stacyjki, musisz te przewody sam podciągnąć do navi.
jarek_ns Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Panowie kupiłem sobie nawigacje z kodem i po podłączeniu i wpisaniu kodu kod nie wchodzi. Kod jest raczej prawidłowy ponieważ mam instrukcję i jest tam numer radia na wlepce i ten kod. Miałem concerta, co muszę zrobić żeby to bujnęło ?? ---------- Post dopisany 04-07-2012 at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2012 at 10:27 ---------- Navi odpalona brakowało jednego +12 w kostce. teraz mam inny problem nie działa podświetlanie klawiszy, czym to może być spowodowane ? który kabel odpowiada za podświetlanie ?/ Napisz co to za navi? jak rns-d to fis ci pewnie też nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi