insane_Infinity Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 szkoda że działa tylko do sedana...my z trumienkami (avant ) lipa raczej z takim modem
Lukaszxxx Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 <br /><br /> podepnij do pierwszego jak to wyglada.. zauwazcie ze siłowniki maja dłuższą cześć w której jest gaz od tych które sa w zwyklej a4..
Bart-S Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Odnośnie tej funkcjonalności.. w moim przypadku to była wiecznie brudna klamka oraz Luba rysująca paznokciami lakier w poszukiwaniu klamki... Warte dopisania... http://s8.postimage.org/3navvlns1/100_2085.jpgpodepnij do pierwszego jak to wyglada.. zauwazcie ze siłowniki maja dłuższą cześć w której jest gaz od tych które sa w zwyklej a4.. Zaraz dorzucę... szkoda że działa tylko do sedana...my z trumienkami (avant ) lipa raczej z takim modem Niby masz rację ale jest to na tyle tani i prosty mod, że nawet dla tak błachych powodów opisanych w końcowej części tutoriala warto go wykonać
Diego Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Łukaszu, może coś z tego będzie... jutro zrobie porządne foty. Jak narazie mam taką: <--- większa rozdzielczość po kliknęciu.
Lukaszxxx Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Patrz na mocowanie 1 śruby od tyłu auta.. w zawiasach z sedana otwór jest centralnie pod ramieniem a u ciebie chyba troszke z tyłu jak na foto... zawiasy z a6 c6: <br /><br />
Młody_drog Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 No to trzeba się brać za montaż guzika zawiasy już są od Łukasza:banan: Tak to działa
Lukaszxxx Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Pewnie za zakladaj, prosta sprawa a ułatwia zycie, np jadac samochodem teraz zeby otworzyć automatycznie klape musisz wyciagnac kluczyk ze stacyki a tak to tylko pyk w guziczek i klapa leci, nawet przy zapalonym aucie:)
Młody_drog Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 A jest jakieś zabezpieczenie żebym nie otworzył przy 120km/h?
Lukaszxxx Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 hehe spadochron:D ak ruszysz autkiem to nie dziala, (chyba) jutro sprawdzę ale mysle ze na bank nie zadziala jesli autko jest w ruchu..
Bart-S Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 Tak. W kodowaniu MK możesz sobie dodać blokowanie zamka klapy bagażnika po przekroczeniu 5km/h (wtedy na bank się nie otworzy ).
barrowiec1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a jak to jest rozwiązane w Q7? jest tam dosyć duża, ciężka klapa i jakoś się sama podnosi...???
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ja mam boczki z przyciskami pod alarm, może da się je zastąpić przyciskiem od otwierania klapy?
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Tak. Masz 3 warianty: 1. alarm 2. klapa 3. alarm + klapa (wtedy jest mocowanie na 2 przyciski).
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Tak. Masz 3 warianty:1. alarm 2. klapa 3. alarm + klapa (wtedy jest mocowanie na 2 przyciski). To wystaczy kupić przycisk a wtyczkę i piny mogę wykorzystać z przycisków alarmu
Lukaszxxx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Nie no, musisz kupic przycisk i obudowę na przyciski klapy i alarmu i jeszcze wtyczke z pinami do przycisku klapy
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Nie no, musisz kupic przycisk i obudowę na przyciski klapy i alarmu i jeszcze wtyczke z pinami do przycisku klapy Nie - wtyczka i piny do alarmu są takie same jak te do klapy (wystarczy przełożyć i odpowiednio włożyć piny). Tomek chce wywalić przyciski od alarmu i odpalić samą klapę.
Lukaszxxx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 A nie bedzie nic szalec z blędami jak nie bedzie przycisków alarmu jesli fabrycznie były??
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ja nie mam fabrycznego alarmu, jedynie boczki kupiłem z tymi przyciskami i myślę żeby je wymienić na ten do otwierania klapy.
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Ja nie mam fabrycznego alarmu, jedynie boczki kupiłem z tymi przyciskami i myślę żeby je wymienić na ten do otwierania klapy. J/w. Oprócz tego jeśli chodzi o alarm - wystarczyłoby go wykodować z MK.
Rekomendowane odpowiedzi