Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] MP3 do Chorus-2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polata to z chorusen 2 tez sie zastanawiam nad kupnem tego jaki jest koszt? bo nie moge znalesc ceny w linku, na allegro cena to 400zł na ebayu ok 30 dolcow + koszta przesylki chyba ok 80$ z chin...

Opublikowano

dostałem ok 350pln.. czyli jestes pewny ze z chorusem-2 pogada???? znasz moze kogos kto to kupił!!!

Opublikowano

amrys jak dostaniesz i zamontujesz to daj znac co i jak pozdrawiam

Opublikowano

A nie wie ktoś czy z radiem Audi Delta to będzie działać??

Opublikowano

delta ma wyjscie na zmieniarke ale czy z tym polata to niewiem na allegro koles to sprzedaje napisz do niego i on najlepiej bedzie wiedział :)

Opublikowano

sprzet działa od concerta do góry czyli od 97 rok u mnie myka jak trzeba

Opublikowano

sprzet działa od concerta do góry czyli od 97 rok u mnie myka jak trzeba

Potwierdzam, wszystko smiga super:) Polecam - szybka wysylka, dobry kontakt - warto kupic - lepsze od CD :gwizdanie:

Opublikowano

kabelek dostałem w zestawie!!!! i z moim chorusem zagrał od kopa :gwizdanie: podpinałem sam!!! a jestem laikiem

Opublikowano

a gdzie jest chowane? schowek w kabinie czy w bagażniku? (B5 sedan)

w ogóle jak sprawdzić czy mam kabelek pod zmieniarkę i gdzie. dzieki z góry za pomoc :hi:

Opublikowano

ja również kupiłem wyszło mnie to z przesyłką i cłem 270zeta myślałem że nie dojdzie(bo to z chin) ale udało się i z concertem gra świetnie. pozdrawiam

Opublikowano

Ja rowniez zakupilem i z concert II hula bezblednie :good: Polecam

Opublikowano

Ja też zamówiłem za 310zł ma być jutro :>[br]Dopisany: 20 Lipiec 2008, 16:47 _________________________________________________Dostałem, zamontowałem i śmiga schemat podłączenia jest na ebayu przy zmieniarkach. A zamontowałem swoją pod kierownicą-na półce.

Opublikowano

Odswieze temat... Mam symphony kaseta + cd

moze pojawila sie jakas opcja na kupienie jakiejs zmieniary moze jakis konkretny link ?

dzieki z gory