Opublikowano 11 Października 201411 l Autor Gumówką Jak chcesz to nauczę cie posługiwać się tym sprzętem,przestaniesz mieć koszmary
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l będzie miodzio ja się jeszcze nie przemogłem do montażu może na wiosnę
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l Autor Gościu Gościu Ja też taką chce jak się trafi to dam ci znać Od leosia?:-) cupry Kolejny niepotrzebny gadżet Rezacz wzoruje się na najlepszych będzie miodzio ja się jeszcze nie przemogłem do montażu może na wiosnę dopiero przed BT trafi na auto z pakietem lato, pod warunkiem że śniegu nie będzie Edytowane 8 Grudnia 201411 l przez ucho.77
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l znam takich co na zime zakladaja dokladke bedziesz pan zadowolony z ta dokladna auto calkiem inaczej sie prezentuje
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l Autor ja znam takich co cały rok na letnich latają na razie szukam springów żeby trochę niżej "furka" siadła Edytowane 8 Grudnia 201411 l przez ucho.77
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l ja znam takich co cały rok na letnich latają na razie szukam springów żeby trochę niżej "furka" siadła W takim razie dokładke na rzepach panie montuj...
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l Autor I po co ci to +5 do mocy i 10 do lansu . Żeby Sylwia miała co wyrwać
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l I po co ci to Żeby Sylwia miała co wyrwać zdecydowanie wiesz co robisz
Opublikowano 12 Grudnia 201411 l I po co ci to +5 do mocy i 10 do lansu . Żeby Sylwia miała co wyrwać stary a jeszcze mu d*py w głowie
Opublikowano 12 Grudnia 201411 l Kolejny niepotrzebny gadżet Łatwy sposób na przedłużenie sobie .... (obniżenie optycznie auta)
Opublikowano 13 Grudnia 201411 l Pewnie było to już poruszane, ale kierownicę od B8 sobie wstaw. Auto w środku od razu dostanie zastrzyk cywilizacji ;-)
Opublikowano 13 Grudnia 201411 l Autor Bardziej nad czymś takim myślałem,tylko jaśków nie robią do nich a tak na poważnie to na tego moda wcale nie ma parcia