afroo. Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Heble byś chociaż srebrzanką pomalował przed założeniem koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zamowione mam już nakładki Polko tyś jest wariot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 ...byś se air'a walnął ...ja już wyrosłem z gwintu Opony ostatecznie jednak z oponeo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zamowione mam już nakładki Polko tyś jest wariot Wpadł też ficek w zderzak (curva, ale rzeżby było ), odnowiono heble 321, ale ja mam te dwutłoczkowe i parę innych bzdetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Zamowione mam już nakładki Na allegro kiedyś widziałem...http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6060987556 Ale, że Wandej tym handluje to nie wiedziałem .... Może od niedawna ma w ofercie Edytowane 18 Marca 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 A po co większy? Przecież to nie ciężarówka 4x560kg=2240kg a dopuszczalna masa całkowita to 2110kg A przeciążenia na zakrętach kolega wziął pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 ...nie wiem jak z oponami, ale np. w bks'ie (podnośnik łańcuszkowy z rączką zakończony dwoma hakami) jest udźwig przykładowo 1.5 tony, to siła na zrywanie jest jeszcze 750 kg większa. I rzecz się ma nie tylko do takich rzeczy, a idąc tym tokiem rozumowania kazdy szanujący sie producent...daje jakiś margines bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 88Y po trzech latach od nowości: https://drive.google.com/file/d/0B0dJexHLU-b8RzlBdkJHWFFZaWM/view?usp=sharing No ale jak mówi powiedzenie każdy jest kowalem swojego losu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Akjam jak rozmawialiśmy to już różnica była 15zeta na sztuce,dlatego oponeo Arturoo link nie działa Paczka od Wandeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 I takie tarcze http://olx.pl/i2/oferta/atrapa-tarcz-hamulcowych-CID5-IDqSqf.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Widzę, że jest pomysł tylko boisz się co powiedzą Ci jak byś to wrzucił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Springi znowu od Q? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Montaż Tretki żądza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Yhh przeyebane jest z tymi sprężynami na tyle, żeby założyc. Z 20 trytek starczy na sprężynę? Jakiej szerokości trytki? Te takie 12mm najlepsiejsze by były. Poka jak Ci to siadło. Edytowane 19 Marca 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Żeby puściła śruba z wahacza byłoby miodzio ostatnia sprężyna w dupe dała tretytek nie poszło za wiele a były szerokie ~5mm ,fot niestety nie ma. Siadło prawie 15mm Oczywiście w stosunku do 1be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czyli tak jak u mnie 1BE siadło na H&R. A teoretycznie ile te eibachy siadają, 30mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tak 30mm tylko że brałem nie pod 2,5 tylko pod 3,0bp bo w uj różnica była na przodzie w wadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kaj są foty koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Koła jeszcze w garage leżą Muszę ogarnąć przód bo trochę kłopotów wczoraj było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi