shin Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam. Mam problem z pasem bezpieczeństwa tylnej kanapy (przeznaczonego dla pasażera siedzącego w środku, kanapa dzielona). Jest on bowiem naciągnięty do tego stopnia, że wżyna mi się w fotel i mi go odkształca (mam skórzana tapicerkę). Widać, że było przy nim coś kombinowane bo plastiki w miejscu w którym wchodzi do fotela są połamane. Na jezdnym z poniższych zdjęć starałem się odchylić pas najwięcej jak to tylko możliwe aby pokazać jak bardzo jest naciągnięty. Auto już takie kupiłem i przy zakupie nie zauważyłem tego Jest jakiś sposób aby rozebrać kanapę i się do niego dostać? Zdjęcia poglądowe: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
JawoR36 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Pas normalnie działa? Może wystarczy tylko wymienić napinacz.
shin Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie wiem czy działa normalnie bo nie da się go ruszyć. Być może to wina naciągacza. Problem w tym, że nie wiem jak się dostać do mechanizmu
Rekomendowane odpowiedzi