Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy moduł bluetootha z oznaczeniem H ma pełną funkcjonalność i czy będzie również współpracował z androidem?

tak:wink:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie a jak wyciszyc ten dzwiek przy wlaczaniu sie bt,bo w tej chwili mam na fula mozna ogluchnac:kwasny:

Opublikowano

Wymieniłem moduł bluetootha na ten z oznaczeniem H i udało się bez wyciągania siedzenia :banan: Jednak mam problem,bo nie mogę się z nim połączyć VAG-iem :facepalm: Telefon łączy się z modułem, mogę odbierać/odrzucać połączenia, wybierać numer na kółku na ekranie, ale nic poza tym. Prawdopodobnie moduł jest ustawiony na Basic, nie ma książki ani na FIS-ie, ani na RNS-E, a dodatkowo bez opcji multikiery, bo nie działa przycisk MODE i ten od komunikatów głosowych :facepalm: Przy włączaniu blutka na FIS-ie komunikat po niemiecku. Ma ktoś może pomysł w czym tkwi problem? Czy może to być wina kabla?

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

panowie a jak wyciszyc ten dzwiek przy wlaczaniu sie bt,bo w tej chwili mam na fula mozna ogluchnac:kwasny:

kanał 128 (domyślna głośność - wyjście)

0 = 0dB

1 = +1dB

3 = +3dB

6 = +6dB

128 = -1dB

130 = -3dB

133 = -6dB

Opublikowano

Oprócz kodowania BT musisz chyba jeszcze zakodowac moduł kierownicy i RNS na BT w pełnej funkcjonalności, tak misie wydaje bo ostatni raz robiłem to że trzy lata temu, jak wymienialem swojegobasica na H właśnie. A co do łączenia z BT to może rzeczywiście kabel??:eusathink:

Opublikowano

Ale kierownica wcześniej śmigała na poprzednim module :facepalm:

Opublikowano

ak się nie łączy - to kabel. czy na tym kablu łączyłeś się z wcześniejszym modułem?

nowy moduł wcześniej widocznie nie miał multifunkcji w użyciu... kodowanie modułu by się przydało :wink:

Opublikowano

Wcześniejszy moduł łączył się tym kablem. Też tak myślę, że ma zupełnie inne ustawienia, ale bez kabla i tak ich nie zmienię :facepalm:

Opublikowano

a kabel z rns-em się łączy?

Opublikowano
a kabel z rns-em się łączy?

Łączy się,ale z poprzednim modułem zdarzały się zawieszki.

Opublikowano
Wymieniłem moduł bluetootha na ten z oznaczeniem H i udało się bez wyciągania siedzenia :banan: Jednak mam problem,bo nie mogę się z nim połączyć VAG-iem :facepalm: Telefon łączy się z modułem, mogę odbierać/odrzucać połączenia, wybierać numer na kółku na ekranie, ale nic poza tym. Prawdopodobnie moduł jest ustawiony na Basic, nie ma książki ani na FIS-ie, ani na RNS-E, a dodatkowo bez opcji multikiery, bo nie działa przycisk MODE i ten od komunikatów głosowych :facepalm: Przy włączaniu blutka na FIS-ie komunikat po niemiecku. Ma ktoś może pomysł w czym tkwi problem? Czy może to być wina kabla?

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

kanał 128 (domyślna głośność - wyjście)

0 = 0dB

1 = +1dB

3 = +3dB

6 = +6dB

128 = -1dB

130 = -3dB

133 = -6dB

dziekuje:hi:a moze wiesz jak wyciszyc tez rns-e,bo co bym nie wlaczyl radio,cd,sd wlacza sie tez na fula:kwasny:pierwsze co robie wsiadajac do auta,sciszam radio:facepalm:

Opublikowano

Nikt nie wie czym są takie zakłócenia jak próbuje dzwonić i przez pierwsze 5 sek. jest sprężenie słyszalne w głośnikach ?

Mam też CB. Teraz aby nie było sprężenia to musze telefon brać w łapę i odsuwać jak najdalej sie da. :grin:

Opublikowano

Nareszcie wszystko działa :banan: Pomogła zmiana kabla :naughty:

Opublikowano

trzeba to oblać :D wasze zdrowie :drunk:

Opublikowano

Zdrówko :drinks: Jeszcze raz dzięki za fotostory :decayed:

Opublikowano

Zdrówko :drinks: Jeszcze raz dzięki za fotostory :decayed:

no nie ma sprawy :D ważne że sie udało :D

Opublikowano

kuwa, kto montował oryginalne pudełko pod bt pod podłogę i mówił, że zaj...ste rezanko???

1469ac2bf7eb88f0med.jpg

:facepalm::doh:

Opublikowano
kuwa, kto montował oryginalne pudełko pod bt pod podłogę i mówił, że zaj...ste rezanko???

http://images33.fotosik.pl/715/1469ac2bf7eb88f0med.jpg

:grin: no niestety - ale jak odkurzysz, będzie gitara :decayed:

Opublikowano

już zrobione :wink:, tylko chodzi mi o samo nastawienie... miało być łatwo, szybo i przyjemnie... a tu zonk...

(przy okazji oświetlenie przestrzeni stóp ogarnięte po roku :dancing:)

Opublikowano

http://images33.fotosik.pl/715/1469ac2bf7eb88f0med.jpg

U mnie nie było takiego bałaganu i obyło się bez odkręcania siedzenia :decayed: Oczywiście poleciało parę kur.... przy wyjmowaniu czarnego pudełka z bluetoothem :grin: