silnik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak sprawdzić jaki moduł mam zakodowany? Ja nic nie zmieniałem więc możliwe, że jest jakiś standardowy Jeśli odczyta Ci Twoją książkę telefoniczną to HIGH, ale najlepiej jakbyś VAG podpiął. Dla kolejnych użytkowników którzy odgrzebią ten temat: Książkę telefoniczną wczytało mi dopiero po 2h jazdy, natomiast nazwy do numerów po łącznie ..5h jazdy. Dopiero po tym czasie jak ktoś dzwonił to zamiast numeru pokazywała się nazwa A miałeś odblokowany telefon (klawiaturę) ??
biggman Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Mi z iphona wczytuje książkę i ostatnie połączenia w max 30s tak dla informacji
t_stepniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Turbobastard: nie mam pojęcia Silnik: Zablokowany w kieszeni. A zmieniając na chwilę temat. W tej chwili po naciśnięciu przycisku "MODE" na kierownicy mogę sobie przeglądać kontakty na FISie, ale żeby zadzwonić do wybranego kontaktu muszę już oderwać rękę od kierownicy i nacisnąć odpowiedni przycisk na środkowym panelu, tzn w radiu. A czy jest jakiś ukryty magiczny sposób, żeby wybrać numer prosto z kierownicy? Edytowane 17 Grudnia 2014 przez t_stepniak
turbobastard Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wiesz co, trudno cokolwiek Ci cos tu poradzic bez dostepu do jakichkolwiek kodowan.
biggman Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Turbobastard: nie mam pojęcia Silnik: Zablokowany w kieszeni. A zmieniając na chwilę temat. W tej chwili po naciśnięciu przycisku "MODE" na kierownicy mogę sobie przeglądać kontakty na FISie, ale żeby zadzwonić do wybranego kontaktu muszę już oderwać rękę od kierownicy i nacisnąć odpowiedni przycisk na środkowym panelu, tzn w radiu. A czy jest jakiś ukryty magiczny sposób, żeby wybrać numer prosto z kierownicy? A wciskales lewa rolke? Tak sie wybiera numer
A4_Raf Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Musi działać wduszanie. U mnie działa xd i to nie jest zadna Ameryka xd
silnik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Silnik: Zablokowany w kieszeni.No właśnie, spróbuj odblokować telefon i blutek złapie kontakty. Tak przynajmniej jest u mnie Edytowane 18 Grudnia 2014 przez silnik
Slawek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 A ja dziś wydaje mi się coś odkryłem i spróbuje to jeszcze przetestować w wolnym czasie. Bo czasem wyświetlało jak ktoś zadzwonił a czasem nie. A nie bawię się w odblokowywanie itd., po prostu mam włączonego blutka, przekręcam kluczyk i się łączy. Mianowicie dzwoni do mnie telefon i wyświetla kto to, zakończyłem rozmowę i za chwilę zadzwonił ktoś inny i już był tylko nr. A i pamiętałem kogo mi też wyświetlało wcześniej. Patrzę sobie a tu tych co wyświetla mam numery zaczynające się od +48, a tych co nie wyświetla mam od razu nr telefonu. Jeszcze kiedyś po testuje, ale to raczej o to chodzi, że trzeba mieć identycznie zapisany nr, jak wyświetla się z sieci
Bielun22 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wujki pewnie już było ale nie moge znależć. Jak przyciszyć sygnał łączenia/rozłączania sie telefonu z rns przez bluetooth? bo jak gasze samochód to malo bani nie rozwali tak głosno pika... mam moduł "C"
silnik Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wujki pewnie już było ale nie moge znależć. Jak przyciszyć sygnał łączenia/rozłączania sie telefonu z rns przez bluetooth? bo jak gasze samochód to malo bani nie rozwali tak głosno pika... mam moduł "C" Spróbuj podczas dzwonienia do Ciebie przyciszać dzwonek przyciskami na kierownicy. Chyba powinno pomóc.
Bielun22 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wujki pewnie już było ale nie moge znależć. Jak przyciszyć sygnał łączenia/rozłączania sie telefonu z rns przez bluetooth? bo jak gasze samochód to malo bani nie rozwali tak głosno pika... mam moduł "C"Spróbuj podczas dzwonienia do Ciebie przyciszać dzwonek przyciskami na kierownicy. Chyba powinno pomóc. niestety kibel ... przycisza sie rozmowa ale sam sygnał łączenia / rozłączania tel z rns nadal głośny i łeb rozrywa :/ Pomoze ktoś jak to naprawić?
silnik Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ja to gdzies przyciszalem ale nie pamietam gdzie:( Moze w ustawieniach bluetooth telefonu tylko musisz wejsc w Audi (urzadzenie)
miki18m Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Hej jak ściszyć głośność dzwonka polaczenia przychodzącego? Pzdr
A4_Raf Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 A jak sciszyc dźwięk połączenia bluetooth?
nitroo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Przychodzącego połączenia, czy rozmowy w trakcie połączenia?
czaki22 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 jak sie telefon zaczyna laczyc mozna zciszyc dindonga ale przy rnse zciszysz tylko na czas zaplaonu, po ponownym wlaczeniu zaplonu trzeba powtarac zciszanie
truszek Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Panowie, a ja zalazłem coś takiego: http://zapodaj.net/9748d9ff88c79.png.html Tak się ścisza ten gong? Próbował ktoś?
truszek Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Japier... Przecież ten dźwięk jest tak kuewsko głośny, że urywa łeb :/
Rekomendowane odpowiedzi