wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na temat modułu 8P0 862 335 C ? jakie ma funkcje itp stronke wczesniej opisywal virus
andr3i Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 u mnie nie moge poki co narazie w ksiazke tel wejsc poprzez rns-e, telefon to HTC HD2, nie mam tak samo tej ikonki BT kolo sily sygnalu czy mto moze byc spowodowane?
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A Kodownie dobrze zrobiles w RNS E
andr3i Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A Kodownie dobrze zrobiles w RNS E malik sie tym zajmowal u mnie wiec uwazam ze dobrze
domin79 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A Kodownie dobrze zrobiles w RNS E malik sie tym zajmowal u mnie wiec uwazam ze dobrze ...jaki moduł blutka???
bartez Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich, kupiłem modul z literką Q. Wszystko działa elegancko poza tym, że mnie nie słychać. Miałem wcześniej zestaw głośnowmówiący firmy Parrot i pozostawiłem po nim mikrofon. Czy koniecznie musi być wzestawie oryginalny mikrofon Audi? Czytałem wcześniejsze posty i nic nie znalazłem. Wymieniłem mikrofon na ori i smiga. Dziki zaangazowanym za pomoc. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie musisz miec orginalnego mikrofonu , ja mam z Nokii i lepiej smiga niz ORI
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 tyle że mikrofon audi jest ładnie schowany. Jakby co to mam taki na sprzedaż. Pozdro
andr3i Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A Kodownie dobrze zrobiles w RNS E malik sie tym zajmowal u mnie wiec uwazam ze dobrze ...jaki moduł blutka??? teraz Ci juz nie powiem jaki numer bo jest schowany a pamietac nie pamietam wiec lipa
Bieniek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 MAm taki proboem.Mialem modul D,zamontowalem wlasnie modul H,czyli z wyzsza funkcjonalnosci i zaczely sie problemy.Pojawila sie tarcza do wyboru nr oraz ikonka BT.Zniknela natomiast ksiazka tel. NAwet na fisie. Teraz nawet jak mam tel wylaczony to zamiast insert phone nie pokazuje nic.Co jest?
siemian Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no jak tarcza wyskoczyła to jest ok Z jakim tel. próbujesz to sparować
adadur Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Bieniek a odczekałes chwilę zanim załadował książkę połączenia odebrane/nie odebrane itd
Bieniek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Teraz to w ogole nie wyszukuje BT.Ale dalej jak wciskam przycisk na kierze to nic nie wyskakuje.Tzn ciemno jest.A powinno insert phone.[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 14:23_________________________________________________NO i reszta dziala,tylko ta ksiazka nie chce sie importowac.Przy module D elegancko wchodzilo.
virus Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Musisz sprawdzić kodowanie w module BT, RNS-E, i w kierownicy
Bieniek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 odzcekalem dluzej i pojawilo sie :good: Tylko dalej na fisie nie chce wyswietlac.Pokazuje please wait. No i po zgaszeniu auta i wyciagnieciu kluczyka nie rozlacza BT :mysli:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 14:44_________________________________________________Cos nei tak jest z tym modulem. Po podlaczeniu starego wszystko hula. Odrazu podlaczam nowy i sie laczy,ale efekt jak powyzej.Nie dziala fis i nie chce sie rozlaczyc.Kiedy wylacze BT w tel nie chce sie ponownie polaczyc.Nie wyszukuje Bt...
AndyN Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A kodowanie zmieniałeś? Czy jedynie zamieniałeś moduły?
adadur Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zrób zrzut VCDS-em nastaw "starego" modułu BT (wchodzimy z okna startowego do Application/Controller Channel Map w oknie wpisujesz lub zaznaczaz: w Controller Address wpisz 77, Function - Adapation, Output - CSV file. W katalogi logs pojawi się plik z ustawieniami BT). Podłącz nowy i porównuj kanał po kanale co i jak masz przestawione - dodatkowo przygotuj sobie ściągę z forum odnośnie nastaw (kodowanie, adaptacje) dla BT (patrz drugi post tego tematu).
domin79 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tomek luknij najpierw na kodowanie modułu powinno być 0011822 jeśli masz język angielski i bez obsługi SDS nastepnie restart komóry , rns-a i jeśli moduł sprawny powinno być wsio oki
Bieniek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Vag to dopiero wtorek,sroda najszybciej. Moze cos z kabelkami jest?Wczoraj podczas jazdy mi sie polaczyl raz. Kodowanie jest raczej dobre,bo mam pod wersje high i jak wlozylem sobie jakis czas temu kumpla H to wszystko smigalo.Dlatego tez zakupilem do siebie wersje H... :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi