ssobotka Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Witam. W nocy z 02 na 03 maja br skradziono mi z garażu moją a4 - kę. Mialem ją zaledwie 4 dni Mam do Was pytanko. Czy przy odpalaniu oraz gaszeniu silnika swojego auta słyszycie jakiś dziwny dzwięk wydobywający sie jakby zza konsoli głównej bardziej w kierunku stacyjki? Mam na myśli odgłos w rodzaju wysuwania się anteny od radia. Pytam dlatego, gdyż u mnie przy odpalaniu auta słyszałem dzwięk jakby cos się chowało natomiast przy gaszeniu silnika tak jakby cos się wysuwało mając na drodze jakiś opór. A antenę miałem wklejoną w szybę. Aha i jeszcze jedno. W moim audi miałem zestaw samochodowy pod nokię 6100, który nie działał. Gdy wkładałem tel to ani tel nie widział urządzenia ani zestaw nie widział tel. Czy mieliście z tym kiedyś problem?? Mam wrażenie że w aucie w to miejsce był wmontowany jakiś odbiornik do namierzenia auta. A-4 skradziono mi z miejsca gdzie stalo pierwszą noc i mało prawdopodobne żeby mnie ktoś śledził...
YATES Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 A na umowie nie mieli Twojego adresu zamieszkania ???
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 jest mi przykro ... ale... stary to nie dochodzeniówka... lepiej wrzuć jakąś fotę , znaki szczególne , kolor , nadwozie itd.. Jaki sens ma teraz dochodzenie czy miał czy nie , to jak wróżenie z fusów..
Tomeks Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 lepiej wrzuć jakąś fotę , znaki szczególne , kolor , nadwozie itd.. dokldnie,dawaj jakies fotki... a tak poza tym,to zarabali ci autko z 2 na 3 maja,zarejestrowales sie na forum 4 maja,dlaczego piszesz o tym dopiero dzisiaj? jak widze jakas B6 czy B7,to zawsze sie za nia ogladne,mysle,ze innni forumowicze tez, ale z przed 2 tygodni to nie pamietam.
letallec Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Przykra sprawa. Ale chce Cie uspokoic z tym namierzaniem, gdyz ten dzwiek to na 99% były klapy od klimatyzacji.
freon Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Przykro mi także, to brutalne... A tych dźwięków wogóle nie kojarz z jakim Mr.Gadget nadajnikiem. Jeśli montuje się komuś nadajnik, to przecież nie może być słyszalny... A czy Cię nie śledzili... oni pilnują Ciebie, nie Ty ich.
Rekomendowane odpowiedzi