Armi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 olej ich .... oni tak maja ich auta sa najlepsze ... a armisteda wyjatkowo bo wykupił wszystkie znaczki porsche z chińskiego sklepu Rowniez serdecznie pozdrawiam:hi: Btw, naklejki Porsche na dekielkach sa z Ukrainy a nie z Chin.
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Najmocniejszy AFN w klubie:P Mało wiesz, a próbujesz wyśmiewać, nic dziwnego że później sam zostajesz wyśmiany za S4, gejlampy, chipy itd:doh:
Kwinto69 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 zastanawiam się nad tym twoim autkiem i nie wiem czy przewaga plusów czy minusów...
Matek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 jakbys te brewki wyrzucił to byłoby galancie..
JONNYxPL Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 a co powiecie gdyby bylo tak? DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a co powiecie gdyby bylo tak?DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl kozak BIxy w soczewce i dioda do jazdy dziennej w długich
Seikokilla Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a co powiecie gdyby bylo tak?DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl gdyby bylo tak byloby
!rafi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja juz mam 2 cale komplety TYch Valeo z poprzedniej audi i teraz juz i z tej:) To pusc mi jeden komplet Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Arek956 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 a co powiecie gdyby bylo tak?DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Byłoby o niebo lepiej niż jest teraz No i zobaczyłbyś w końcu jak powinny świecić polifty. Nie zastanawiaj się zmieniaj te lampy, na tył wrzuć po lampy po 2 lifcie, zdejmij te chromy z klamek i będzie naprawdę fajne auto PS. chyba masz źle zamontowane zaślepki sprysków w zderzaku, zamontuj to tak jak powinno być bo strasznie to razi w oczy ;]
JONNYxPL Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 a co powiecie gdyby bylo tak?DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Byłoby o niebo lepiej niż jest teraz No i zobaczyłbyś w końcu jak powinny świecić polifty. Nie zastanawiaj się zmieniaj te lampy, na tył wrzuć po lampy po 2 lifcie, zdejmij te chromy z klamek i będzie naprawdę fajne auto PS. chyba masz źle zamontowane zaślepki sprysków w zderzaku, zamontuj to tak jak powinno być bo strasznie to razi w oczy ;] no zrobie ta jak mówisz tylko jak maja byc te zaslepki skoro te sa zle??/
Arek956 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 a co powiecie gdyby bylo tak?DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Byłoby o niebo lepiej niż jest teraz No i zobaczyłbyś w końcu jak powinny świecić polifty. Nie zastanawiaj się zmieniaj te lampy, na tył wrzuć po lampy po 2 lifcie, zdejmij te chromy z klamek i będzie naprawdę fajne auto PS. chyba masz źle zamontowane zaślepki sprysków w zderzaku, zamontuj to tak jak powinno być bo strasznie to razi w oczy ;] no zrobie ta jak mówisz tylko jak maja byc te zaslepki skoro te sa zle??/ Zaślepki są dobre, tylko odwrotnie założone Luknij na gracjana auto tak powinny być zamontowane a u ciebie są "do góry nogami" http://img195.imageshack.us/img195/5535/dsc0832kopiowanie.jpg
JONNYxPL Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 ok juz wiem jak ma BYc:) dzieki
junior_tdi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 przesiadka do srebrnego 2.5 TDI ? co z niebieskim?
JONNYxPL Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 a niebieski powędrował do innego właściciela:) teraz jest Srebny Avant i nie jest zle:P
Rekomendowane odpowiedzi