Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] A4 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do planów to wywal ten body kit :facepalm: i zmień grill a będzie znacznie lepiej :wink:

Opublikowano
co do planów to wywal ten body kit :facepalm: i zmień grill a będzie znacznie lepiej :wink:
przedniz derzak jest ok, trzeba by nad nim posiedziec dorezac spryski i bylo by git
Opublikowano

kierownica wygląda na świeżo obszytą a w dodatku te malowane wewnątrz plastiki na granatowo porażka wymień gril a odrazu odżyje auto

Opublikowano

też tak sadze z tym zderzakiem, progi zmniejszyc bo pieją, albo od S4:naughty: tylną dokładke wywaliś wstawic fabryczna pod Parktronik:whistling:

Opublikowano

Jakiś szwab zrobił po swojemu.Fakt progi i tylna dokładka trochę nie pasi mi również pokręcę się po szrotach może się coś znajdzie i przełożę,ale to w późniejszym terminie(jak będzie zastrzyk gotówki)Ogólnie nie jestem zwolennikiem kupowania aut po tuningu ale ten nie był az taki zły silnik rwie do przodu nie kopci ogólnie ok,bity nie był ma parę wgnieceń na drzwiach i dachu(gradobicie albo stał pod jakimś kasztanem) Tapicerka ok kierejka jak nowa.

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

kierownica wygląda na świeżo obszytą a w dodatku te malowane wewnątrz plastiki na granatowo porażka wymień gril a odrazu odżyje auto

:siema: Co do kierownicy zgoda jak nowa dla mie to plus(ja nie muszę jej odnawiać) ma 240 najechane ale może mieć grubo ponad 300 i pewnie ma bo takie są realia(kupiony od handlarza).Dla mie gril ok a wnętrze tez nie wygląda źle malowanie nie szpeci na żywo wygląda lepiej ale pewnie zmienię jak coś się trafi bo nie mam podłokietnika .