Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zapytać czy któryś z kolegów nie jest przypadkiem rzeczoznawcą. Samochód mam po gradzie dostałem wycenę i średnio to wychodzi. Nie dostałem pełnej kalkulacji z AUDATEX-u tylko końcowy wydruk z kwotą i informacjami o samochodzie itp.

Na ile wyceniacie uszkodzenia całego samochodu, bo praktycznie wszędzie jest jakaś wgniotka. Szyby całe.

Pozdrawia Piotr

Opublikowano

Siemka powidz proszę gdzie miales ubzpieczone auto. Gdyż mnie rownież 07/07 dopadł grad.

Opublikowano

Może wyszła szkoda całkowita i dlatego nie dostałeś kalkulacji kosztów naprawy. Jeśli szukasz rzeczoznawcy to uderz do użytkowniczki arielka

Opublikowano
Może wyszła szkoda całkowita i dlatego nie dostałeś kalkulacji kosztów naprawy. Jeśli szukasz rzeczoznawcy to uderz do użytkowniczki arielka

potwierdzam - w takich tematach arielka zawsze coś podpowie :thumbup1:

Opublikowano

i daj znac oczywiscie jak to wszystko zalatwiles

Opublikowano

ja jestem rzeczoznawca, po twoim opisie nic nie wynika, wysokość odszkodowania zalezy od zakresu szkody, czyli male wgniotki wypycha sie, sa elementy gdzie nie da sie wyciaganc wiec pozostaje malowanie, jak jest duzo wgniecen koszt wyciagania jest nie oplacalny wiec element do wymiany, kosztorysu nie dostałes bo pewnie nie poprosiles o niego, czemu srednio to widzisz, pytales o koszty naprawy w zakladach naprawczych czy poprostu ci sie wydaje ?