p!etrek Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam! Chciałbym zapytać czy któryś z kolegów nie jest przypadkiem rzeczoznawcą. Samochód mam po gradzie dostałem wycenę i średnio to wychodzi. Nie dostałem pełnej kalkulacji z AUDATEX-u tylko końcowy wydruk z kwotą i informacjami o samochodzie itp. Na ile wyceniacie uszkodzenia całego samochodu, bo praktycznie wszędzie jest jakaś wgniotka. Szyby całe. Pozdrawia Piotr
Debian27 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Siemka powidz proszę gdzie miales ubzpieczone auto. Gdyż mnie rownież 07/07 dopadł grad.
hubipl9 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Może wyszła szkoda całkowita i dlatego nie dostałeś kalkulacji kosztów naprawy. Jeśli szukasz rzeczoznawcy to uderz do użytkowniczki arielka
Kamyk Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Może wyszła szkoda całkowita i dlatego nie dostałeś kalkulacji kosztów naprawy. Jeśli szukasz rzeczoznawcy to uderz do użytkowniczki arielka potwierdzam - w takich tematach arielka zawsze coś podpowie
Magicbattle Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 i daj znac oczywiscie jak to wszystko zalatwiles
Gość adus20 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ja jestem rzeczoznawca, po twoim opisie nic nie wynika, wysokość odszkodowania zalezy od zakresu szkody, czyli male wgniotki wypycha sie, sa elementy gdzie nie da sie wyciaganc wiec pozostaje malowanie, jak jest duzo wgniecen koszt wyciagania jest nie oplacalny wiec element do wymiany, kosztorysu nie dostałes bo pewnie nie poprosiles o niego, czemu srednio to widzisz, pytales o koszty naprawy w zakladach naprawczych czy poprostu ci sie wydaje ?
Rekomendowane odpowiedzi