Audi sline Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam! Panowie, mam problem dziś byłem u mechanika, kupiłem nową kierownicę do mojej B7 (trójramienna, bez mulifunkcji ) moja stara jest z 10.06 a którą kupiłem jest 2.07 . Mechanik powiedział, że kierownica pasuje a AIRBAG nie podchodzi, inne mocowania.. Czy jest to możliwe że Audi w ciągu paru miesięcy kierownice i airbag zmienili... Dzięki za odpowiedz, mam nadzieję ze mi pomożecie, bo w przeciwnym razie udany zakup! Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Na pewno nie jest od A4 B7 tylko z nowych modeli masz pewnie z takimi bolcami dodatkowymi koło śrub mocujących. Daj foty to porównamy .
MAT1000 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Pytanie w temacie: czy jak kupię kierę 3ramienną od B8 i założę do B7, trzeba adoptować airbag z B8? Czy wystarczy podpiąć i będzie śmigać ? Z tego co wyczytałem poducha z B7 może nie pasować do kierownicy z B8, tak ?
jarekj1964 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 witam-zamierzam wymienić kierownicę 4ramienna na 3 ramienna.moje pytanie czy airbag ze starej podejdzie do 3 ramiennej.czy da się zmienić zaślepki na airbagu czy muszę kupić poduszkę nową.
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 witam-zamierzam wymienić kierownicę 4ramienna na 3 ramienna.moje pytanie czy airbag ze starej podejdzie do 3 ramiennej.czy da się zmienić zaślepki na airbagu czy muszę kupić poduszkę nową. Musisz zmienic wszystko bo nie pasuje
jarekj1964 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 mam a4b7 ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- a wizualnie niby to samo tylko ta zaślepka więc w czym problem,bo obie są od b7 z mf
Rekomendowane odpowiedzi