Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1500zl na tuning wizualny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kombinuj z jakimiś *h*jowymi chińskimi lampami:wink:

1,5k pln wydane z głową wygląda tak:

c248638402a.jpg

Opublikowano
nie kombinuj z jakimiś *h*jowymi chińskimi lampami:wink:

1,5k pln wydane z głową wygląda tak:

http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/c248638402a.jpg

Elegancko zupelnie inne auto, to juz teraz wiesz co z kasa zrobić :kox:

Opublikowano

i o to właśnie chodziło... ;) tak jak pisałem ;)

Opublikowano

ile chcesz za felgi:decayed:

Opublikowano

Panowie ! Lampy poliftowe TYŁ - OBOWIĄZKOWO :decayed:

Opublikowano

Przecież ma półliftowe :decayed: Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod :decayed:

Opublikowano
Przecież ma półliftowe :decayed: Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod :decayed:

Oj nie Panie. Polift II ma bardziej przejrzysty ten klosz, większy, przez co lampy wyglądają na młodsze. Zmienisz to zauważysz różnice :)

Opublikowano

Oj nie Panie. Polift II ma bardziej przejrzysty ten klosz, większy, przez co lampy wyglądają na młodsze. Zmienisz to zauważysz różnice :)

Bardziej przejrzysty? Większy? Może jeszcze lepiej świeci? :facepalm: Sorry ale to już chyba przesada :wink: Porównywałem z autem kumpla który ma też srebrne A4 B5 w sedanie i właśnie po drugim lifcie i kurde no, bzdury opowiadasz :acute:

Opublikowano

Bardziej przejrzysty? Większy? Może jeszcze lepiej świeci? :facepalm: Sorry ale to już chyba przesada :wink: Porównywałem z autem kumpla który ma też srebrne A4 B5 w sedanie i właśnie po drugim lifcie i kurde no, bzdury opowiadasz :acute:

Dobrze pisze. Różnica jest prawie taka jak w avancie międzie liftem i przedliftem, czyli kolosalna. :wink:

Owszem, w sedanie nawet pierwszy lift jest ekstra w porównaniu do '95, ale polift jest dużo, dużo ładniejszy.

Opublikowano

Dobrze pisze. Różnica jest prawie taka jak w avancie międzie liftem i przedliftem, czyli kolosalna. :wink:

Owszem, w sedanie nawet pierwszy lift jest ekstra w porównaniu do '95, ale polift jest dużo, dużo ładniejszy.

:tongue4:

Przyjrzyj się lepiej lub po prostu nie zwracasz takiej uwagi na detale. 90% osób, które wcześniej widziały moje auto, po pytaniu "co zmieniłem w aucie w zewnętrznym wyglądzie", odpowiadało, że nic, choć zmieniałem ramkę grilla na czarną, usunąłem emblematy z klapy i zmieniłem lampy z I liftu na II lift. Owszem, nie mówię tutaj o maniakach Audi, tylko o zwykłych "Kowalskich", którzy nie siedzą w A4.

Opublikowano
:dziura:
Opublikowano

Różnica jest ogromna :thumbup:

12612126973343_E.jpg

12612126973343_I.jpg

20110924042.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałem przedlifty potem polifty I a aktualnie mam polifty II i widzę mega różnicę, po prostu lampki po II lifcie dodają dupeczce urok :P jak z kobietami, lepsze w leginsach niz w szerokich spodniach :P

Opublikowano
ja miałem przedlifty potem polifty I a aktualnie mam polifty II i widzę mega różnicę, po prostu lampki po II lifcie dodają dupeczce urok :Pjak z kobietami, lepsze w leginsach niz w szerokich spodniach :P

nie ma to jak celny przykład :decayed::thumbup1:

Opublikowano

:polew:

Co racja to racja :grin: