peju Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Mam narazie zapytanie czysto teoretyczne przy czym nie chodzi mi o mozliwosc przerobienia wnetrza B7 na to z B8 tylko zauwazylem ze jest kilka elementow w B7 ktore tak mi sie kojarzą. Po pierwsze tunel. Na tym filmiku: gdzies w 2:13 widzimy nietypowy tunel z dwoma uchwytami na napoje obok recznego. Podobny tunel ma kolega z forum tutaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-bpg-2-0-t-fsi-quattro-abt-recaro-s-line-rs5-s4-zdjecia-238377/ Co to jest za tunel? To trzeba specjalnie zamawiac/przerabiac czy mozna zamowic? Gdzie wowczas jest gniazdo zapalniczki? I kolejne zapytania. Znalazlem taka oferte: PRZYCISK START STOP ENGINE AUDI A4/A5/Q5 (2350615651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Domyslam sie ze jest to przeznaczone do B8 jednak na aukcji nie ma zadnych zastrzezen i ograniczen. Czy to ma sens w B7? Jesli tak, to czy mozna pojsc o krok dalej i sam reczny wymienic z wajchy na przycisk jak w B8 czy to juz jest niemozliwe ? I ostatatnie zapytanie o fotele. Widze dosyc duzo ogloszen na tzw "półskóry" w wersji S-Line. A czy sa polskory ale zwykle, bez S-line i oczywiscie oryginalne z B7 a nie z B6 ??
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 W wersji na USA były inne tunele niż na EU Przycisk TEN nie pasuje do B7 Są też takie wersje foteli
Piotrek81 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ja u siebie w b6 tez mam tunel na 2 kubki,kupilem go z rocznika 2007 wszystko pasuje idelnie,tylko chamlec reczny musi byc z wersji z dwoma kubkami,bo stary ociera o tunel,raczka jest inaczej ulozona a zapalniczka jest pod lokietnikiem.,,
Rekomendowane odpowiedzi