piotr26a4 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Koledzy dołącze się do tematu mam ten sam problem tylko że moje tarcze nai mają żadnego bicia a jak jadę wolno i lekko przychamowuje to czuje jak w jakimś momencie łapie mocniej i puszcza już nie wiem czy to wina tarcz, klocków czy czegoś innego zawiecha nowa geometria ok już mnie ch.... strzela... Pozdrawiam
Dev Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Skad wiesz ze tarcze nie maja bicia ? Skoro wyraznie czuc ze cos nie halo
piotr26a4 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Nie mają bicia bo było sprawdzane chyba że pod wpływem temperatury zaczynają bić. I jeszcze jedno jak bym faktycznie wymieniał tarcze na nowe to jakiej firmy najlepiej i czy klocki też wymieniać na nowe czy mogą zostać stare (mają przejechane od wymiany ok 10-12 tyś).
qeza Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Wymieniałem przód, tarcze i klocki ori audi. Pierwsze kilowetry bylo ok, a po paru setkach zaczeło mocno telepać przodem przy hamowaniu. Dziś po paru tysiącach hamulce pracują bez problemu. Tylko ja po wymianie musiałem machnąć trase anglia polska i może nie miały czasu na dobre dotarcie.
piotr26a4 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Ja również jestem już po wymianie tarcz z klockami- teraz jest ok tylko jeździć... pozdro
dziako Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 chyba kupie klocki i tarcze ATE jak chcesz miec zaraz taki sam problem to polecam montaż tego szajsu :facepalm::facepalm: A co innego bys polecil? ja myslalem na Boshem bo mam takie na tyle i jestem zadowolony bo nie zwichrowalo tarczy mimo ze linka od recznego sie przyciela też mam ATE i taka sama sytuacja
Rekomendowane odpowiedzi