Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] 18' Recaro Fimc - S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ok.

Dziekuje.

Opublikowano

furka pierwsza klasa :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
furka pierwsza klasa :thumbup1:

Dzieki ziomal :-)

Wiesz plan oklejenia dachu nadal aktualny dosłownie czekam na telefon kiedy mam przyjechac ale musze Ci przyznać ze ni jestem przekonany co do koloru a wybor marny i chyba ostatecznie zostanę przy czarnym macie (carbon)

Ps.swoją droga robiles mi Vt :-)

Opublikowano
Osobiście wróciłbym do środkowej kratki - w czasie jazdy z dużą prędkością kamienie uderzają w IC a później trzeba kleić:wink:

Tu masz racje!

Musze z tym cos zrobic :-/

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ----------

SEBA. Bier lustrzanke od siostry robimy foto relation :-)

Bo ja cos nie moge sobie kupic :/ ja tez pozycze nikona od kuzyna i przyszły tydzień sie focimy.

w przyszłym tygodniu już wracam do pracy, ale popołudniu nie ma sprawy :) już pewnie nowe ramki przyjdą, więc trzeba będzie zrobić kilka fotek :)

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

Łukaszu kratka jest u mnie wiec jak by co to podam przez kogoś do Opola, Furka megaśnie teraz wygląda :decayed:

Mati w przyszłym tygodniu , czwartek lub piątek będę chyba w KK więc jak coś to mogę przekazać kratke dla Łukasza

Opublikowano
Osobiście wróciłbym do środkowej kratki - w czasie jazdy z dużą prędkością kamienie uderzają w IC a później trzeba kleić:wink:

Tu masz racje!

---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ----------

Bo ja cos nie moge sobie kupic :/ ja tez pozycze nikona od kuzyna i przyszły tydzień sie focimy.

w przyszłym tygodniu już wracam do pracy, ale popołudniu nie ma sprawy :) już pewnie nowe ramki przyjdą, więc trzeba będzie zrobić kilka fotek :)

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

Łukaszu kratka jest u mnie wiec jak by co to podam przez kogoś do Opola, Furka megaśnie teraz wygląda :decayed:

Mati w przyszłym tygodniu , czwartek lub piątek będę chyba w KK więc jak coś to mogę przekazać kratke dla Łukasza

no dobrze tylko daj mi znać wcześniej bo ja nie mieszkam w k-k wiec nie wiem czy będe akurat w pobliżu :wink:

Opublikowano

przyślesz tego kuriera po roletę czy nie ?:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
przyślesz tego kuriera po roletę czy nie ?:facepalm:

Oj tak ,to mi sie zaczyna juz snic :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

Tu masz racje!

no dobrze tylko daj mi znać wcześniej bo ja nie mieszkam w k-k wiec nie wiem czy będe akurat w pobliżu :wink:

Super :-)

Opublikowano

Tu masz racje!

Mati wyślij mi na PW numer do Ciebie, jak będę jechał do KK to zadzwonie

Opublikowano

Widziałem dzisiaj jak przejeżdżałeś przez Niemodlin, prezentuje się furka zacnie :wink:

Opublikowano
  • Autor
Widziałem dzisiaj jak przejeżdżałeś przez Niemodlin, prezentuje się furka zacnie :wink:

ziomal my mamy do siebie doslownie na wyciagniecie reki a nie mielismy okazji sie jeszcze poznac :kox:

Opublikowano

właśnie :grin:

Opublikowano
  • Autor
właśnie :grin:

rozumiem dało Ci to do myslenia ?? :grin:

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

ps.jakie plany na przyszly tydzien?

dawaj zrobimy ma spo opole lub watch ever :cool1:

Opublikowano

właśnie kończy mi się urlop i przyszły tydzień to ogarnianie bajzlu w robocie :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
właśnie kończy mi się urlop i przyszły tydzień to ogarnianie bajzlu w robocie :facepalm:

Godziny w tygodniu nie znajdziesz :-/ coz spoko.

Do usłyszenia.

---------- Post dopisany at 07:23 ---------- Poprzedni post napisany at 06:10 ----------

Prace na dzis :wink:

IMG_20130831_071653.jpg IMG_20130831_071730.jpg

Opublikowano

Piękne plany trzeba przyznać:wink: Zderzaki z esy też robią robotę!

Opublikowano
  • Autor
Piękne plany trzeba przyznać:wink: Zderzaki z esy też robią robotę!

dzieki :wink:

---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ----------

Nowa dostawa :

Dwuamasa AFN

Sprzegło AWX

IMG_20130831_102148.jpg

Opublikowano

Będzie ryk:grin:

Ja przed sprzedażą wróciłem do ostatniego tłumika bo oprócz mnie i mojej A. nikt nie był tego w stanie znieść:decayed:

Ale było:slina::banan:

Opublikowano
  • Autor

hahaha :polew: doslownie!

na te chwile juz zdemontowane i odziwo idzie dobrze uff a bałem sie odkrecania tych srub

IMG_20130831_110805.jpg

---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ----------

Będzie ryk:grin:

Ja przed sprzedażą wróciłem do ostatniego tłumika bo oprócz mnie i mojej A. nikt nie był tego w stanie znieść:decayed:

Ale było:slina::banan:

Bede szczery i niewiem czy nie zostawic ostatniego :shock3:

Opublikowano

Z tymi AFN-ami jest dziwnie. Zostawisz ostatni tłumik - praktycznie nie ma różnicy. Pełny przelot - ryk.:grin: Nie sprzedawaj ostatniego, w razie czego wspawasz.