grabson765 Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Samochod mojego brata kupiony wczoraj podobno po jakims chipie ale wlasciciel nie wie jakim w logach nie widac chyba zeby byl jakis czip moje podejrzenia to ze ktos zalozyl wieksze wtryski i podniosl dawke paliwa bo furka naprawde fajnie smiga i przy bucie troche dymi co wy koledzy mozecie powiedziec po tych logach ?? statyczne: Grupy: 007,011,010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000,001,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013,001,010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM dynamiczne i BS: Grupy: 001,001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
danu44 Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Samochod mojego brata kupiony wczoraj podobno po jakims chipie ale wlasciciel nie wie jakimw logach nie widac chyba zeby byl jakis czip moje podejrzenia to ze ktos zalozyl wieksze wtryski i podniosl dawke paliwa bo furka naprawde fajnie smiga i przy bucie troche dymi co wy koledzy mozecie powiedziec po tych logach ?? statyczne: Grupy: 007,011,010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000,001,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013,001,010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM dynamiczne i BS: Grupy: 001,001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Wiesz co Przemek, nie gniewaj sie bo dosc dlugo jestes juz na forum... Ale jak dla mnie to te logi sa zrobione niechlujnie... Chyba wiesz jak to powinno poprawnie wygladac? Wiesz chyba rowniez ze logujemu pojedynczo, a nie 3 grupy naraz. To taka moja ocena, mozliwe ze jak zjawi sie moderator to nie bedzie mu to przeszkadzalo. Pozdrawiam
german81 Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 z tych logów widac ze nie ma zadnego programu jest tylko zwiekszona dawka na nastawniku i nic pozatym
grabson765 Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Samochod mojego brata kupiony wczoraj podobno po jakims chipie ale wlasciciel nie wie jakimw logach nie widac chyba zeby byl jakis czip moje podejrzenia to ze ktos zalozyl wieksze wtryski i podniosl dawke paliwa bo furka naprawde fajnie smiga i przy bucie troche dymi co wy koledzy mozecie powiedziec po tych logach ?? statyczne: Grupy: 007,011,010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000,001,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013,001,010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM dynamiczne i BS: Grupy: 001,001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004,004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Wiesz co Przemek, nie gniewaj sie bo dosc dlugo jestes juz na forum... Ale jak dla mnie to te logi sa zrobione niechlujnie... Chyba wiesz jak to powinno poprawnie wygladac? Wiesz chyba rowniez ze logujemu pojedynczo, a nie 3 grupy naraz. To taka moja ocena, mozliwe ze jak zjawi sie moderator to nie bedzie mu to przeszkadzalo. Pozdrawiam Danu44 a co w tych logach jest nie tak ?? jak dla mnie nie widze sensu logowac statycznych pojedynczo, dynamiczne to owszem i u mnie sa logowane pojedynczo a jak oceniacie stan samochodu po logach ??
Rekomendowane odpowiedzi