Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Golarki z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na gruponie tudzież podobnej stronie były ostatnio ori Gillette Mach 3 za 45 a Turbo za 49 8szt

te z allegro kaszana totalna kiedyś zamówiłem i wy***ałem do kosza taki syf

---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

o znalazłem

Cała Polska: Eurochemia.com - osiem wkładów do maszynki Gillette Mach 3 | gruper.pl

Opublikowano

Polecam metalową maszynkę na żyletki + krem do golenia + pędzel :D

Żyletki Wilkinson za około 4 zł w Realu (5 sztuk) robią bardzo dobrą robotę. Do tego kremik Wars albo Lider z Rossmana (3 zł) + pędzel z włosia naturalnego. Dużo gorącej wody, troszkę czasu i golenie staje się czystą przyjemnością a nawet codziennym świętem.

Przerabiałem dużo maszynek z wymienialnymi wkładami i te jednorazowe. Razem z maszynkami żonglowałem różnymi piankami i żelami do golenia. Za każdym razem takie podrażnienia, że strach w lustro było spojrzeć. Pamiętam, że Gilette Fusion robił też dobrą robotę.

Zestaw rodem z PRLu sprawił, że golenie stało się przyjemnością a nie przykrą koniecznością. Warto spróbować. Może Wam też przypadnie do gustu staromodny sposób golenia.

Pozdrawiam

Opublikowano
Polecam metalową maszynkę na żyletki + krem do golenia + pędzel :D

Żyletki Wilkinson za około 4 zł w Realu (5 sztuk) robią bardzo dobrą robotę. Do tego kremik Wars albo Lider z Rossmana (3 zł) + pędzel z włosia naturalnego. Dużo gorącej wody, troszkę czasu i golenie staje się czystą przyjemnością a nawet codziennym świętem.

Przerabiałem dużo maszynek z wymienialnymi wkładami i te jednorazowe. Razem z maszynkami żonglowałem różnymi piankami i żelami do golenia. Za każdym razem takie podrażnienia, że strach w lustro było spojrzeć. Pamiętam, że Gilette Fusion robił też dobrą robotę.

Zestaw rodem z PRLu sprawił, że golenie stało się przyjemnością a nie przykrą koniecznością. Warto spróbować. Może Wam też przypadnie do gustu staromodny sposób golenia.

Pozdrawiam

no powiem Ci, że mam gdzieś taką maszynkę po dziadku i boję się z niej korzystać, goliłem się nią kilka razy i jest ogień ale np przy goleniu szyi trzeba uważać. Ogólnie szacun :wink:

Opublikowano

Raz kupiłem podróby.. jak ogoliłem twarz to na drugi dzień byłem cały w kropkach :facepalm: Mi jedna maszynka styka na miesiąc do max dwóch. Golę się raz max dwa razy w tygodniu bo golic się po prostu nie lubię :decayed:

Po goleniu używałem różnych specyfików..ale Żoneczka kupiła mi dobry specyfik Dr Irena Eris Platinum MEN SkinComfort Aftershave regenerująco kojący balsam po goleniu 50 ml - Ceneo.pl Panowie..nic nie piecze, nic nie szczypie, mega wydajny krem po goleniu :kox: Jak ktoś ma wrażliwą skórę to polecam :good:

Ewentualnie tłusty krem do twarzy posmarowac się po goleniu na noc i zero podrażnień :wink:

Opublikowano
Kupiłem teraz Wilkinsona, którego jest mało na allegro i goli bardzo dobrze.

popieram kolege

wyrzucilem te wszystkie mach3, gdyz jak na moje zdecydowanie siadla jakosc tych maszynek - na fali popularnosci po prostu olewaja klientele

polecam wilkinsona - jak dobrze kojarze to za jakies 4 dychy kupilem podstawowa maszynke z zapasowym ostrzem oraz do tego 4 nowe w pudelku

kupowalem od goscia na woli, dosc dawno temu, a jedno ostrze starczylo mi na 6 miesiecy chyba ......

polecam wilkinsony, dokladna nazwe podam wieczorem (chyba quattro titanium, ale nie mam pewnosci)

Opublikowano

Ja zaczynałem od Gillette Sensor Excel i nic tej maszynce nie mogę zarzucić - potem (od ładnych paru lat) przeszedłem na Gillette Mach 3 - wielkiej różnicy nie ma ale wkłady swego czasu były droższe. Co do nożyków Mach 3 to faktycznie różnice są - udało kiedyś mi się kupic 10 w niemieckim Rossmanie w promocji i te staczały spokojnie na 3 miesiące, generalnie starczają na nieco ponad 2 miesiące. Nigdy nie eksperymentowałem z kupowaniem nożyków - generalnie kupuje w Rossmanie, śmieszna taka oszczędność kilku zł na rok.

Raggaman też używam do cery wrażliwej balsamu po goleniu - polecam z Avonu, nie ma intensywnego zapachu i swoje działa.<br>Kiedyś miałem taki rewelacyjny krem z neutrogeny przywieziony ze Stanów ale od lat go próbuje namierzyć w PL i na zachodzie i nie osiągalny ... poszperałem maja coś takiego:

Neutrogena - Neutrogena Men

tubka już inna ale to chyba to było. W PL neutrogena to kosmetyki babskie i kremy do stóp.

Opublikowano

Żyletką to raczej bym się nie chciał golić.

Osobiście używam jednorazówek Gilette z 3 ostrzami, nazwy nie pamietam ale są spoko.

Natomiast faktycznie polecam krem LIDER i pedzel zamiast pianek. Koniec z kropkami, podrażnieniem i innym badziewiem, dużo piany i jechane!

Opublikowano

Od kilku lat używam Wilkinson Quattro. Nożyki z allegro 64zł z przesyłką za 8 sztuk. Nożyk, goląc się codziennie, starcza na miesiąc. Do tego biały żel i biały balsam Nivea. Zero podrażnień, a miałem z tym problem.

Opublikowano

gdybyś przeczytał wątek to zauważyłbyś, że wkleiłem to na poprzedniej stronie :facepalm:

ja już ostrza zamówiłem i czekam :kox:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

iPerfuma.pl są też na allegro z perfumami przysłali mi ulotke Gilette Fusion 8 szt 60 zł :hi:

Opublikowano

kwinto to są ori czy podróby? daj link do do tych ostrzy bo mi się już kończą a w sklepie 80zł za 3 szt nie dam..

Opublikowano

Ja do ponad miesiąca golę się fusionem. Bratu nie odpowiadały, wyparzyłem maszynkę którą się golił i nadal daje radę. NIe wiem jak długo golił się nią brat ale ja 4-5 razy w tygodniu. Ogólnie myślę, że te 5 ostrzówki nadają się do częstego golenia natomiast mam też mach 3 turbo i przy codziennym goleniu dużo więcej podrażnień. Kupiłem też wtedy wkłady, rzekomo z Anglii 3szt za 25 zeta... ale jeszcze nie miałem okazji ich założyć bo poprostu ten oryginalny wkład jest super. Wcześniej jedna maszynka blue2 to 2-3 tygodnie i dużo podrażnień( Żel chłodzący i Balsam Nivea). Zobaczymy jak będzie na tych angielskich.

Opublikowano
kwinto to są ori czy podróby? daj link do do tych ostrzy bo mi się już kończą a w sklepie 80zł za 3 szt nie dam..

DSC_0042.jpg

<br /><br />

DSC_0043.jpg

<br /><br /> musisz zapytac ich

Opublikowano

A ja polecam elektryczną Braun 130, dostałem na Boże Narodzenie:) Dopóki nie miałem elektrycznej, to nie myślałem to taka fajna sprawa:)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja używam maszynki i noży z Lidla... marki nie pamiętam ale cenowo bardzo przystępnie i Made in Germany