Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Golarki z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdrastwujcie ribiata,

z racji tego że zdecydowana większość forumowiczów to mężczyźni chciałem was zapytać czy macie jakieś doświadczenia z kupnem golarek (nie elektrycznych) i wkładów do nich na allegro. W zasadzie zastanawiam się czy są to oryginalne produkty, czy podroby na które nie warto wydawać pieniędzy. Dziwne wydaje się to że np. produkt Gillette Mach 3 jest sprzedawany w kilku różnych opakowaniach. Kupiłem elektryczną golarkę philipsa lecz strasznie podrażnia mi skórę na twarzy i postanowiłem kupić teraz zwykłą golarkę z wymiennymi wkładami z troszkę wyższej półki niż jednorazówki wilkinsona. Może moglibyście napisać swoje opinie na temat golarek jakich używacie.

Sam osobiście zastanawiam sie nad kupnem gillette fusion, z tego co widać na allegro mają wzięcie.

Opublikowano

Osobiście posiada gillette fusion od bodajże 2008 roku miałem 3 wkłady originalne a potem kilkadziesiąt z allegro. Wkłady z allegro widać, że podróbki ale idzie się normalnie golić i nie ma z nimi problemów tylko starczają na trochę krócej. Muszę zamówić znowu wkłady bo się skończyły ;D pozdrawiam

Opublikowano

sam używam gillette fusion power i jestem mega zadowolony. Kupuje ostrza zazywaczaj w rossmanie i są ok tyle że cena jak sami wiecie nie jest zbyt przystępna :kwasny:

też sam chciałem zamawiać z allegro nożyki ale troche nie mam pewności czy oby po goleniu nią nie będę zalewał sie krwią :decayed: ale chyba jednak sie zdecyduje, za 60zł idzie kupić 8 noży :)

Opublikowano
  • Autor

na ile goleń średnio starcza wam jeden nóż w tej golarce gillette ?

Opublikowano

:hi:Ja czasem używam elektrycznej Philips Williams F1,a przeważnie golę się jednorazówkami Gilette Blue2 Plus.Jedna taka maszynka starcza mi na 4-5 goleń i jestem naprawdę zadowolony,a golę się po 2 razy(z włosem i pod włos:decayed:)

Opublikowano

Ja używam już od kilku lat Gillette Fusion (jestem bardzo zadowolony) i kupowałem z kilka miesięcy temu wkłady z allegro i to chyba były z Anglii sprowadzane bodajże 6 wkładów za ok. 50-60 zł.

Spokojnie jeden wkład mi wystarcza na miesiąc-dwa, a golę się kilka razy w tygodniu :hi:.

Opublikowano

ja od kilku lat używam gillette mach3

golę również głowę

na allegro zamawiałem trzy razy z czego dwa zamówienia to według mnie były podróby

więc wkłady nadal kupuje w sklepie

jeśli macie sprawdzonych sprzedawców na allegro to podajcie

Opublikowano

ja tez kiedys kupilem mach3 z allegro. do dzisiaj zaluje, nawet raz nie dalo rady sie tym ogolic.

ale gosciu wiedzial ze bubla sprzedaje bo przyjal wszystko spowrotem i zwrocil za obie przesylki.

Opublikowano

właśnie też słyszałem, że te noże zza wschodniej granicy są jakościowo lepsze. Mi przy prawie codziennym goleniu Gillette Fusion Power styka na ok 3 tyg. Wiadomo że więcej by po ciupał ale moja skóra na twarzy jest wrażliwa na podtępione noże i tanie maszynki. :kwasny:

Opublikowano

kupiłem ostrza do fusiona 4 szt na allegro skrzybałem się a nie goliłem myślę że papierem ściernym lepiej by poszło Dołączam się do tematu jak ktoś ma sprawdzonego sprzedawce :hi:

ori starcza mi na miesiac codzienne golenie

Opublikowano

Dobrego Gilletta z allegro ciężko kupić, większość China.... Po kilku goleniach nożyki strasznie tępe. Kupiłem teraz Wilkinsona, którego jest mało na allegro i goli bardzo dobrze. Kupowałem u tego gości Informacje o Użytkowniku TheBestBiznes Teraz ma niezbyt bogatą ofertę...

Opublikowano

Dziadostwo pod tym względem jest wszechobecne. Kupiłem raz Mach 3 i pasek nawilżający odkleił się po pierwszym przejechaniu...

Zostaje Rosmann ale cena robi swoje...

Opublikowano

Nie kupujcie wkladów do gillette fusion...cena zachęca, ale jakość...żenująca. Od 90% nie dostaniecie paragonu itp. Ja nie potrafiłem się tym ogolić. Panowie kurs rossman i kupować oryginalne. Na narzędziach nie ma co oszczędzać. U mnie przy goleniu co 2 dni to 1 nożyk starcza na miesiąc- w paczce są 3...więc 50zł/3m-ce to nie tragegia.

Opublikowano

Rafal to ty sobie wez cos na porost wlosow :naughty:

Ja kupilem od allegrowiczki ,nicku nie pamietam dostalem pargon itd. zaplacilem wieksza polowe ceny niz w rossmanie takze strzal w 10.

Opublikowano

Ja mam elektryczna z 3 glowicami philipsa, kupilem za 99 zl i jest spoko, golenie stalo sie mniej uciazliwe, nie musze smarowac twarzy zadnym kremem, po prostu, wchodze do lazienki zapalam swiatlo przy lustrze , biore golarke i lece, wygodnie , szybko , wszystko na sucho :) I oczywiscie zero zaciec i nie musze latac do sklepu po nowe maszynki :)

O taka mam:

GOLARKA PHILIPS HQ 6920 SIECIOWO AKUMULATOROWA (2469744450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Ja mam elektryczna z 3 glowicami philipsa, kupilem za 99 zl i jest spoko, golenie stalo sie mniej uciazliwe, nie musze smarowac twarzy zadnym kremem, po prostu, wchodze do lazienki zapalam swiatlo przy lustrze , biore golarke i lece, wygodnie , szybko , wszystko na sucho :) I oczywiscie zero zaciec i nie musze latac do sklepu po nowe maszynki :)

O taka mam:

GOLARKA PHILIPS HQ 6920 SIECIOWO AKUMULATOROWA (2469744450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja tak samo zainwestowałem w importowane golarki philips na gniazdko USA, cena o połowe mneijsza niz w drogim mediamarktcie jedynie co gwarancji nie ma, w zestawie konwerter pod nasz typ gniazda, ale bralismy zakup grupowy 10szt to jeszcze znizka była, 3 lata tej maszynki używam, ale juz powoli czas mysleć o zakupie ostrzy, a one tyle co maszynka:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

mam elektryczną maszynkę philipsa z możliwością mycia pod prysznicem, ale żeby dobrze się nią dogolić trzeba mocniej ją dociskać, a i tak po goleniu czuć niedocięte włoski, a poza tym jeżdżenie tą golarką po twarzy podrażnia ni skórę. Teraz spróbuję z fusion zobaczymy jak się będzie sprawować, może znajdę zestaw maszynki z jednym ostrzem niedrogo w jakimś C.H.

Opublikowano
mam elektryczną maszynkę philipsa z możliwością mycia pod prysznicem, ale żeby dobrze się nią dogolić trzeba mocniej ją dociskać, a i tak po goleniu czuć niedocięte włoski, a poza tym jeżdżenie tą golarką po twarzy podrażnia ni skórę. Teraz spróbuję z fusion zobaczymy jak się będzie sprawować, może znajdę zestaw maszynki z jednym ostrzem niedrogo w jakimś C.H.

Golarki elektryczne Philipsa to dziadostwo, dużo lepsze są Brauna mają dużo lepszy system golenia przez co nie podrażniają tak skóry.

Opublikowano

Spróbuj na początek jednorazówki Gilletta z Biedronki 3 szt za 12 zł. Znajomy mi je polecił jako lepsze od wkładów za 25-35 zł. Wypróbowałem je i osobiście przestałem kupować wkłady.

Opublikowano

czesto gole sie elektrycznym Braunem jest o niebo lpszy od innych np. Philipsaale jak tak naprawde chcesz sie dokladnie ogolic to polecam Mach 3