Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5 ahl] A4 oryginał 45 tyś przebiegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no pozazdorscic a silnik to nie ahl?? witam Lodziaka :) kolor lakieru lz3l czy lz3n :) taki jak mojego brata lz3l :) pozazdrosic dbaj o ni i uwazaj na nia :)

Opublikowano

na Twoim miejscu serwisowałbym to auto w ASO, olej i filtry nie będą jakimś majątkiem, a zawsze będzie kontynuacja niskiego przebiegu w historii :whistling:

Opublikowano

Rodzynek :)

Opublikowano
  • Autor

Silnik to faktycznie AHL coś namieszałem seriws mam już bardzo dobry, który prowadził mojego mk2 gti i 6n zreszta znany w Łodzi tyle, że nie autoryzowany i będę miał książkę serwisową z wszystkimi wpisami. W czerwcu w Niemczech był pełny serwis łącznie z wymienionymi płynami filtrami i innymi pierdołami. Auto ma praktycznie nowe opony wymienione w 2011r Continental SportContact2 mają jeszcze pełno włosków. W oparciu tylnej kanapy chyba oryginalna apteczka. Jak byłem na przeglądzie w Łodzi to Diagnosta się pytał czy to auto w muzeum stało czy było odrestaurowywane w jakimś programie:grin:Ale tak na poważnie oprócz kilku rysek dosłownie ze 3 to wszystko w stanie idealnym. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia od spodu bo dosłownie żadnych zacieków syfu itd silnik suchy ani plamy oleju. Olej to Castrol Magnatec b4 5w-40 i chyba taki zostawię?

29bdc22f5bd27a2dmed.jpg

50c464e040e6a12cmed.jpg

Opublikowano

Mimo,że 1.6 to i tak bym go miał 20 lat:) Rozrząd zmień :)

Opublikowano

Piękna

Opublikowano

swietna no i ten przebieg super

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Rozrząd wymieniony był przy 29 tyś. km ale to było 5 lat temu i rozrząd razem z pompą wody właśnie wymieniłem dla swojego spokoju. I generalnie wszystko jest ok z autem lać i jeździć.

---------- Post dopisany 07-01-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2012 at 06:24 ----------

Czytając na forum od dłuższego czasu różne wątki Użytkowników szczególnie dział Moja A4 zapadły plany co do mojej A4. Auto użytkuje również moja Żona tak więc będzie -40/-40 ewentualnie -60/-40 i felgi 18 albo 19 najchętniej Avusy jakoś mi się najbardziej podobają. Silnik mocą nie grzeszy ale z racji stanu auta nic więcej nie będzie raczej grzebane. Stuknęło mi 48 tyś kilometrów i odpukać nic się nie dzieje zawias nadal oryginalny. Planuję jeszcze zmianę lamp tylnych na poliftowe przednie zostaję bo nie chcę przerabiać błotników.

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Opublikowano

Moze lepiej z wygladu zostaw ori przedlifta :wink: Kolo i obnizenie jak najbardziej na tak :wink: Piekna furka, pozazdroscic. Bezawaryjnosci zycze :decayed:

Opublikowano

Kurde pozazdrościć stanu i przebiegu :) Życzę owocnej jazdy ;)

Opublikowano

Jak popatrzyłem na foto licznika w pierwszym poście to myślałem, że coś Ci nie bangla :decayed:, trafić taką sztukę...bezcenne.

Opublikowano

musialem 3 razy ta stronke włączyć żeby uwieżyć, POZAZDROŚCIĆ

Opublikowano

Fura z takim stanem technicznym to diamencik. Widzę po podjeździe że jest mi znajomy a jakiś czas temu miałeś pasta b5 do sprzedania i ze zdj też ładnie wyglądał jednak za późno się nim zainteresowałem. Same perełki z tych niemiec targasz :hi:

Opublikowano
  • Autor

Generalnie od czasu do czasu chodzi mi po głowie sprzedanie i kupno A4 w TDI bo trochę słaby silnik na to auto. Ciężko mi się przesiąść po poprzednim MK2 1.8 16v KR i Polo 6n 1.6 ale nie lubię zmieniać aut bo różnie można trafić:grin: Dlatego może będzie delikatnie "liźnięta" jak dobrze pójdzie w tym roku.

Opublikowano

Stała by w garazu ... I pachniała

Opublikowano
Generalnie od czasu do czasu chodzi mi po głowie sprzedanie i kupno A4 w TDI bo trochę słaby silnik na to auto. Ciężko mi się przesiąść po poprzednim MK2 1.8 16v KR i Polo 6n 1.6 ale nie lubię zmieniać aut bo różnie można trafić:grin: Dlatego może będzie delikatnie "liźnięta" jak dobrze pójdzie w tym roku.

nikt nie uwierzy w przebieg i nie doceni go - więc sprzedałbyś za cenę szrotów z allegro - nie opłaca się ...no chyba że komuś znajomemu kto wie co to za auto

Opublikowano

Dokładnie... wstawić do salonu jako mebel :decayed:

Opublikowano

Cudo!

Opublikowano

No stan swietny. W mojej tez pachnie nowoscia a ma 104tys przbiegu. Wyposazenie takie same, silnik tez, tazke wiem, ze to fajnie chodzi. Ja mam 19 lat, ale tez nie zamierzam zbytnio modyfikowac. Identyczne sa nasze, masz inny kolor nadwozia i wnetrza, reszta to 100% to samo. Pozdrawiam

Opublikowano

swap silnika i po sprawie buda zadbana jedynie silnik kupic w miare stanie:wink: