Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5 ahl] A4 oryginał 45 tyś przebiegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękna aczwóreczka :naughty: a co do lamp przednich to możesz kupić soczewki nie zespolone do przed lifta :wink:

Opublikowano
  • Autor
Stała by w garazu ... I pachniała
swap silnika i po sprawie buda zadbana jedynie silnik kupic w miare stanie:wink:

Generalnie to stoi w garażu jeden raz śnieg widziała tej zimy:wink: śmigam autem Rodziców:grin: Co do silnika to tutaj chyba tylko 1.8T by pasowało ale ten sprzedam za grosze i chyba jeszcze skrzynię bym musiał wymieniać.

Opublikowano

jakoś nie widziałem twojego auta ale widzę że podobny przebieg masz do mojego mój w zeszłym roku jak go zabierałem z DE miał 48003 obecnie mam 62500 chyba się zmotywuje i też przedstawię

Gratuluję i wiem o czym mowa tak jak w środku u mnie nowością pachniał :hi:

Opublikowano

pozazdrościć takiej perełki;) szerokiej drogi i bezawaryjności ;)

Opublikowano

jak juz ktos wyrzej podrzucil wrzuc mu z przodu dzielone soczewki : REFLEKTOR XENON AUDI A4 S4 94-97ROK NOWY (2920398319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale autko bajka, perelka jakich malo! za 10 lat z tym przebiegiem bylby szal! zolte tablice z miejsca :wink:

Opublikowano

Szczerze mówiąc, auto, które posiadam podczas zakupu miało 170tyś km i wyglądało z zewnątrz i wewnątrz identycznie, igła. Nie wiem nad czym Wy się tak spuszczacie. 1.6 ma to do siebie, że przeważnie nie jeździ tym gównażeria, która musi mieć jak najwięcej kucy pod maską, a ludzie starsi czy też kobiety, które to często nie zwracają, aż tak uwagi na moc silnika i po prostu dbają :wink:

Od tak macie, pierwsze zdjęcia w wątku przedstawiają faktyczny stan auta przy 170tyś km. Oprócz delikatnie przybrudzonego fotela kierowcy (wypranie to kwestia 100zł) środek wygląda identyko, a przebieg kilkukrotnie większy.

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/ahl-b5-wulkaniczna-perla-jawora-ciagle-ulepszanie-226728/

Opublikowano
Szczerze mówiąc, auto, które posiadam podczas zakupu miało 170tyś km i wyglądało z zewnątrz i wewnątrz identycznie, igła. Nie wiem nad czym Wy się tak spuszczacie. 1.6 ma to do siebie, że przeważnie nie jeździ tym gównażeria, która musi mieć jak najwięcej kucy pod maską, a ludzie starsi czy też kobiety, które to często nie zwracają, aż tak uwagi na moc silnika i po prostu dbają :wink:

Od tak macie, pierwsze zdjęcia w wątku przedstawiają faktyczny stan auta przy 170tyś km. Oprócz delikatnie przybrudzonego fotela kierowcy (wypranie to kwestia 100zł) środek wygląda identyko, a przebieg kilkukrotnie większy.

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/ahl-b5-wulkaniczna-perla-jawora-ciagle-ulepszanie-226728/

A no moze tym, ze ma przebieg 4razy mniejszy od Twojej perelki?Kolega pojezdzi pewnie jeszcze z 8lat zanim bedzie mial Twoje 175 i bedzie w takim stanie jak Twoj :wink:

Opublikowano

ja u siebie zmieniłem na lampy poliftowe ori, a podniecać jest się czym :kox:

Opublikowano

Prawie robi różnicę a w tym przypadku wielką.

Już ze zdjęć widać że te dwa auta Twoje i autora wątku dzieli dość duża różnica ...

Opublikowano
ja u siebie zmieniłem na lampy poliftowe ori,i kierunek biały a podniecać się jest czym :kox:

DSC_0044.jpg

<br /><br />

Opublikowano
  • Autor

Fakt jest taki, że łatwiej jest znaleźć auto w dobrym stanie ze słabym silnikiem niż mocniejszym (np. mk4 z 1.4 niż np. z 1.9 TDI albo 1.8T) ale fakt jest taki, że ten silnik jest trochę za słaby na to auto i jak by nie trafił mi się ten egz. to bym kupił 1.9 TDI albo 1.8T. Lakier nie wymaga polerki technicznie ideał tylko mnie irytuje (nigdy nie miałem auta bez gleby:banan:)ta ogromna szpara w nadkolu i dlatego jak coś zacznę grzebać to pierwsze będą felgi 18 albo FELGI ALU VW GOLF PASSAT AUDI RS A4 A6 A8 18" (2923553983) - motoAllegro albo alufelgi audi A8 D3 felgi komplet z oponami ideal! (2909396446) - motoAllegro choć skłaniam się ku tym drugim. Jaki zawias będzie najlepszy do 18? -40 nie będzie za nisko. Auto służy (do czasu jak nie kupię dupowozu) jako rodzinne auto.

Opublikowano

Ładna niunia :D Też bym chciał mieć taki przebieg w org Pozdr

Opublikowano

Dokładnie,starsi ludzie kupują takie,żeby się kulać do kościoła.

Miałem kiedyś Golfa 2. 0wypasu nawet nie było w nim zapalniczki o wspomaganiu pomarzyć. Silnik 1.3 4ka skrzynia,18lat i niecałe 100tys. wszystko w książce zrobiłem nią w trochę ponad rok 50tyś. bez napraw. Samochodzik pomyka do dziś po mojej okolicy.

Gratuluję.fajnie się takim jeździ zwłaszcza jak masz porównanie z innym A4 w takim roczniku. :grin:

Opublikowano
Fakt jest taki, że łatwiej jest znaleźć auto w dobrym stanie ze słabym silnikiem niż mocniejszym (np. mk4 z 1.4 niż np. z 1.9 TDI albo 1.8T) ale fakt jest taki, że ten silnik jest trochę za słaby na to auto i jak by nie trafił mi się ten egz. to bym kupił 1.9 TDI albo 1.8T. Lakier nie wymaga polerki technicznie ideał tylko mnie irytuje (nigdy nie miałem auta bez gleby:banan:)ta ogromna szpara w nadkolu i dlatego jak coś zacznę grzebać to pierwsze będą felgi 18 albo FELGI ALU VW GOLF PASSAT AUDI RS A4 A6 A8 18" (2923553983) - motoAllegro albo alufelgi audi A8 D3 felgi komplet z oponami ideal! (2909396446) - motoAllegro choć skłaniam się ku tym drugim. Jaki zawias będzie najlepszy do 18? -40 nie będzie za nisko. Auto służy (do czasu jak nie kupię dupowozu) jako rodzinne auto.

Te pierwsze! Bedzie malinka, i szukaj od razu gwint, bedzie mozliwosc regulacji, bo czy za nisko to kwestia wzgledna :wink: Wiem po sobie, było 1be, potem -40 a teraz i tak kupilem gewinde heh

Opublikowano

Tak, kup gwint i przyciemń szyby, walnij naklejki PIONEER na szyby, i lusterka koniecznie z m3 aaa i jeszcze lampy gejlook na tył!

Pozazdrościć, ale nie oszukujmy się, 1.6 to 1.6 i szkoda, że przedlift ale piękny stan! Nic tam nie ruszaj

Opublikowano

Stan auta zwala z nóg zacny zakup kolego szerokości i z faktem :wink:

Opublikowano
Tak, kup gwint i przyciemń szyby, walnij naklejki PIONEER na szyby, i lusterka koniecznie z m3 aaa i jeszcze lampy gejlook na tył!

Pozazdrościć, ale nie oszukujmy się, 1.6 to 1.6 i szkoda, że przedlift ale piękny stan! Nic tam nie ruszaj

skąd się urwałeś? :kox: ma 1.6 bo taki chciał i taki kupił. Sten idealny, co nie znaczy że nie można podziałać coś przy samochodzie żeby jeszcze był ładniejszy! Nikt tu nie mówi o jakis gejlukach, naklejkach pjonier itp.

Ale lampki polifty dzielone (jesli nie chcesz ciąć błotników) jakiś niższy zawias i fajna felga 17/18 napewno tylko poprawią wygląd.

MichałGti gratulacje że udało Ci się znaleść tak zadbany model :thumbup1:

Opublikowano

drodzy posiadacze A4 1.6 z roczników 97.VI- 99.X

W 2000r ówczesny koncern Audi wzywał posiadaczy w/w samochodów do serwisów na akcje serwisowe, w celu wyeliminowania awarii drogomierzy!

liczniki aut wyprodukowanych w tym okresie najzwyczajniej w swiecie co jakis czas sie zacinaly i stad teraz te niskie przebiegi jak u kolegi MichalGTI!

wiecej w gazecie Auto Świat z 2004r http://www.auto-swiat.pl/asforum/forum/akcjaserwisowaAudi,info.aspx?i=4

ale nie zmienia to faktu ze wnętrza aut klasy premium (mowa o A4 B5) z przebiegiem 40 tys km badz 300 tys km wygladaja prawie identycznie- mowa o tych o ktore sie dba- "jaki pan taki kram"

Opublikowano
  • Autor

Mam komplet papierów z serwisu Audi łącznie z fakturami tuv itd przebieg.potwierdzony w DE także tu jestem spokojny pierwsze zmiany to kupno białych kierunków w błotnik

:D

sony xperia s

Opublikowano

wrzuc lepiej soczewki ale te razem z kierunkami, auto od razu nabierze ładniejszego wygladu

koła daj 16 opony 205/55 nie ma sensu pakowac większych felg, za mały silnik

zawias 1BE w zupełnosci wystarczy, mozna jeszcze zapodac na przód hamulce 312/25 mm :decayed: