czreq Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 witam , wczoraj zauwazylem ze nie dziala mi parctronic , wczesniej juz troszke cicho chodzil , nie mam teraz dostepu do vaga , ale ktos ma moze jakies pomysly co moglo sie zepsuc ? przy wlaczaniu wstecznego nie ma dzwieku kontrolnego w ogole . moze to byc ten glosnik ? czujnik na skrzyni ? prosze o wszelakie porady i wie ktos moze gdzie sie ten glosnik znajduje ? pozdrawiam i dziekuje za pomoc z gory
.Pablo. Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Głośnik w avancie jest pod wzmacniaczem antenowym, prawy boczek z tyłu.
czreq Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 no wiec na 100% jest to ten glosnik , mozesz powiedziec dokladniej gdzie jest by nie roziberac za duzo auta ? ja mam po prawej wzmacniacz i suba, ogladalem w etce ale tam pare jest tych glosnikow zaznaczone ? ;/ mam avanta..
steve69 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Głośnik w avancie jest pod wzmacniaczem antenowym, prawy boczek z tyłu. Nie prawy, a lewy. Z prawej jest tuba suba i wzmacniacz audio: a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/miejsce-montazu-buzzera-parktronika-240365/#post2945280 -- Pozdrawiam. Sławek
czreq Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 bardzo dziekuje za pomoc bede bral sie za wymiane pozdrowienia temat mozna zamknac
Rekomendowane odpowiedzi