Daniotkd Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 panowie mam problem podczas hamowania cos tak jakby szarpie pedalem bardzo podobnie do abs ale dzieje sie to tylko wtedy gdy samochod zwolnił juz do 10-15km/h i mniej gdy jestem rozpedzony 50-100km wszystko jest ok czy moglby byc to zwalony czujnik abs? wyjechalem teraz na wakacje 600km i obawiam sie powrotu prosze o pomoc
MemberA4 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Również uważam że masz skrzywione tarcze w Lanosie miałem podobne objawy .Sprawdz lepiej bo może jest któraś nawet nadpęknięta....
A4_Dominik_WAW Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 A może myłeś auto na rozgrzanych tarczach ? Pod wpływem zimnej wody mogły się zniekształcić. Ile jeździsz na tym zestawie ? To się stało tak nagle z niczego ?
Dastin Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja miałem takie "bicie" pod pedałem różne raz mocniej raz słabiej. Przetoczyłem tarcze i po problemie. Myślę, że myjnia to nie koniecznie. Równie dobrze mogłeś grzać w ulewie i też szybko się tarcze schładzają.
Daniotkd Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 po trasie padalo byc moze tarcze na dniach sie wybiore do kogos kto sie na tym zna bo niestety jestem 600km od domu a do byle kogo nie pojade chyba ze ktos sie orientuje w okolicach wladyslawowo, trojmiasta i poleci kogos sprawdzonego
Auudii Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 bardzo prawdo podobne ze to krzywe tarcze
Dev Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 w poniedziałek bede sie krecił po okolicy to mogę do Ciebie podjechac i zobaczyc co nie halo
Daniotkd Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 panowie juz wrocilem do domu panowie podejzewam ze prawdopodobnie to czujnik abs albo jakis przewód bo momentami odlacza mi esp i abs musze podpiac pod vag i wkleje logi albo dam znac co jest nie tak
Rekomendowane odpowiedzi