kowallo28 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam mam taki problem że trzęsie mi autem na wolnych obrotach w aucie wymieniłem podczas dwu letniej eksploatacji dwumasa poduszki plecionke obroty takie jak powinny być. nawet gdy odkręce od turbo wydech auto tak samo trzęsie,miałem nowe poduszki silnika i musiałem stare wlożyć bo na nowych jeszcze bardziej trzęsło już nie wiem co mam z tym zrobic strasznie mnie to wkurza.może ktoś coś mi doradzi dzięki.
lutas Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 A poduszki jakie założyłeś ? Z hydropodstawą czy jakieś tanie zamienniki Toprana ?
kowallo28 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 teraz mam oryginały ale te stare a kupiłem te toprany wiem że są do d...
lutas Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Może te stare oryginały też już są mocno zużyte ?
kowallo28 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 pewnie tak ale na skrzyni tez mam nowe a i tak lewarkiem trzesie ---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- jeszcze jedno po wymianie poduszek na zamienniki trzeslo kierownicą gdy zalozylem stare oryginaly nie trzesie kierownica
Armi Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 A jak wciśniesz pedał sprzęgła to drgania ustają?
dante0018 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 A mocno to trzęsię? Bo to może nie byc wina poduszek. Ja miałem pęknietą srube mocującą jedną poduche i trzęsło tylko w jakimś zakresie obrotów a teraz mam założone obie z silnika 1.6 i nie czuje drgań na jałowym.
Musashi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam mam taki problem że trzęsie mi autem na wolnych obrotach w aucie wymieniłem podczas dwu letniej eksploatacji dwumasa poduszki plecionke obroty takie jak powinny być. nawet gdy odkręce od turbo wydech auto tak samo trzęsie,miałem nowe poduszki silnika i musiałem stare wlożyć bo na nowych jeszcze bardziej trzęsło już nie wiem co mam z tym zrobic strasznie mnie to wkurza.może ktoś coś mi doradzi dzięki. a sprawdzales logi 013 i stan wtryskow?
Rekomendowane odpowiedzi