Robertos Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Pytam tak z ciekawości,jaki pakiet dla Was koledzy jest lepszy-ważniejszy.Mi się wydaję ze wewnętrzny jest bardziej ceniony-cenny.Oczywiście najlepiej jakby były dwa:wink:
HeresR32 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 dla mnie wewnetrzny bo daje duzo wiecej konfortu a wizualnie nie ma dla mnie jakiegos duzego znaczenia, ale sa gusta i gusciki
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 zewnętrzny jest łatwiej dorezać bo dla mnie wymiana podsufitki to największy problem
wladi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 No wewnętrzny jest ważniejszy oczywiście bo tak jak kolega wyżej napisał daje komforcik podróżowania i wrażenie ogólne jest lepsze. Co prawda zewnętrzny daje też mega różnicę bo jak postawiłem swojego obok Dominika z zewnętrznym s-linem to nie mogłem się napatrzeć i chciałem mu te zderzaki pościągać
Bieniek Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 A mi sie z wewnetrznego nei podobaja fotele:grin:
wladi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Jojo nie podobają Ci się moje fotele:whip2:
hornet Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 wewnętrzny. Zewnętrznego i tak nie widać jak się jedzie
Rabbi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 wewnętrzny. Zewnętrznego i tak nie widać jak się jedzie za to wewnętrzny widać
hornet Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 wewnętrzny. Zewnętrznego i tak nie widać jak się jedzie za to wewnętrzny widać Jak siedzisz w środku i nie widzisz to proponuję do okulisty się udać. aaa i jeszcze... nie jeździj samochodem w tym stanie.
Rabbi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 wewnętrzny. Zewnętrznego i tak nie widać jak się jedzie za to wewnętrzny widać Jak siedzisz w środku i nie widzisz to proponuję do okulisty się udać. aaa i jeszcze... nie jeździj samochodem w tym stanie. "zewnętrznego nie widać jak się się jedzie " to nie to samo co "zewnętrznego nie widzisz gdy jesteś wewnątrz auta". Można "nie widzieć zewnętrznego gdy się jedzie"-jadąc np za s-linem w nocy.także pisz wyraźnie i nie jeździj w tym stanie.hehe
hornet Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 wewnętrzny. Zewnętrznego i tak nie widać jak się jedzie za to wewnętrzny widać jak się siedzi w środku to widać i o to mi chodzi...
Artak Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Oczywiście wewnętrzny to podstawa ale z elementów zewnętrznego dla mnie najważniejsze jest 1BV
Rekomendowane odpowiedzi