bryndal90 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam Koledzy, mam pytanko, czy jest mozliwość zeby moja nawigacja odtwarzała płyty z muzyką przez nawigacje, w moim a4 b5 prawdopodobnie to pierwsza nawigacja audi wyświetlana tylko w fisie między zegarami, dzięki za odpowiedź
bryndal90 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 możesz kolego coś polecić ?? aha i mam radio chours czy radio w tym wypadku również trzeba wymienić ?? bo opcji przełączania na cd nie widziałem
Tom A4 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Chorus ma mini iso wiec ma raczej obsługę cd. Zmieniarka tylko ori lub Panasonic ale nie pamiętam które modele.
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Jeżeli chcesz, to mam emulatory, które imitują zmieniarkę - możesz wtedy podłączyć pod radio telefon, mp3:0 Cena 49 +KW
darkle Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Chorus I raczej nie ma obsługi zmieniarki. wydaje mi się że trzeba go wymienić na Concert I. Ew chorus II z B6 ale nie wiem czy podejdzie.
bryndal90 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 czyli małoprawdopodobne zeby concert II albo chorus II działały?? a czy jesl jakaś moziliwość wpięcia aux-a pod chorus I bo kiedyś słyszałem ze zabierają fale krótkie i pod to podpinają auxa
Rekomendowane odpowiedzi