kuba.goller Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, Po próbie montażu modułu dziennych zdecydowałem się na droższą opcję lecz nieporównywalnie lepszą, tzn. montaż ORI bi-Xenon w miejsce reflektorów H7+H7. Dla zainteresowanych kontakt do mechanika na PW. Fachowiec godny polecenia, wszystko działa bez żadnych błędów. photo hosting upload photo upload pictures upload picture image host
dziadek Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 ale wiesz że pierwsza kontrola policji i dowód leci?
kuba.goller Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Myślisz, że każdy policjant sprawdza jak działają system samopoziomowania i czy są spryskiwacze bo tylko tego brakuje to 100% oryginału? Mi się to od 15 lat nie zdarzyło.
nastradamus Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 myślę, że dowód szybko poleci, od od roku mam b6 z ori xenon, i miałem już dwie zwykłe kontrole (speednig ) i od razu patrzyli na światła, zaślepki sprysków (czy nie imitcje) i stan ogumienia...
kuba.goller Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 To pierwsze takie opinie z wielu jakie słyszałem. Jak się sprawdzi to trzeba będzie kupić zderzak s-line z spryskami.
Rekomendowane odpowiedzi