Ksiadz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Widział ktoś ?? Europa Report - o misji w kosmos Pokochaj mnie na nowo - dramat Cisza w eterze ????? Europa report, chyba pisałem o tym. Dość ciekawie nakręcony i pomysł nie najgorszy. Można oglądnąć, ja z czystym sumieniem polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Strange days dziś w tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Widział ktoś ?? Europa Report - o misji w kosmos Pokochaj mnie na nowo - dramat Cisza w eterze ????? Europa report, chyba pisałem o tym. Dość ciekawie nakręcony i pomysł nie najgorszy. Można oglądnąć, ja z czystym sumieniem polecam. OK to zasysam dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wczoraj zmęczyłem LUCY Nie było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 hmm zasnalem wczoraj na taken 3 o ile jedynka byla ciekawa sceny walki dawaly rade, to w 3 nie widze nic. Rezyser chyba objal sobie za cel wstawic jak najwiecej ujec w jak najkrotszym czasie. Ciagle zmiany kamery...masakra. Ogladalem niedawno wywiad z JAckie Chanem jak tlumaczy wlasnie te niuasne nt nowych filmow i sposobu krecenia walk. Link tutaj jak ktos ciekawy: https://www.youtube.com/watch?v=ft43yyuuoYk Do kina na pewno nie warto isc. Nie oceniam bo nie ogladnalem do konca, ale slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dziś śmierć w tombstone na canal+ ktoś coś? Bo zdziwiony jestem że Trejo i Rourke w jednym filmie a nie oglądałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 hmm zasnalem wczoraj na taken 3 o ile jedynka byla ciekawa sceny walki dawaly rade, to w 3 nie widze nic. Rezyser chyba objal sobie za cel wstawic jak najwiecej ujec w jak najkrotszym czasie. Ciagle zmiany kamery...masakra. Ogladalem niedawno wywiad z JAckie Chanem jak tlumaczy wlasnie te niuasne nt nowych filmow i sposobu krecenia walk. Link tutaj jak ktos ciekawy: https://www.youtube.com/watch?v=ft43yyuuoYk Do kina na pewno nie warto isc. Nie oceniam bo nie ogladnalem do konca, ale slabo Tak źle mówisz?? Bo właśnie kminiłem czy iść na to.. Poprzednie część spoko zwłaszcza pierwsza ale coraz więcej słyszę takich opinii jak Twoja więc odpuszczę i ściągnę jak się pojawi w HD.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Yup, lepiej isc na Birdmana albo Gre Tajemnic o ile jeszcze nie widziales te moge spokojnie polecic, ewentualnie Whiplash ale to bardziej z ocen innych bo sam jeszcze nie bylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pablo wiesz jak to jest z opiniami ... Ja tam bankowo Uprowadzonej 3 nie odpuszcze... Tak samo pisano o nowych Żółwiach Ninja inowej planecie małp że kiepskie ze tamto i sramto a dlamnie były mega. Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja ostatnio namówiłem moją na oglądnięcie Avatara a z racji że kupiłem nowy TV Samsunga to odpaliłem w 3D przy okazji, początkowo nie chciała tego oglądać bo myślała że jakaś głupia bajka a po 30 minutach nie mogła się oderwać Teraz czekamy na 2017r i kolejne części 2,3 i 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mario22 zgadzam sie, opinia opini nie rowna ale pewne wyznaczniki dobrego filmu sa uniwersalne, choc oczywiscie gusta zmieniaja sie z wiekiem, tak samo jak wymagania co do jakosci filmu. Kiedys bylem zachwycony Amerykanskim Ninja np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Haha to też fakt Powered by LG G3s Raport Europa ... 4/10 nie polecam. Na mój gust nuda. Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siódmy syn oglądałem wczoraj i nie polecam 3/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja mam jednego codziennie 10/10 hahahaha ale gratuluję płodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siódmy syn oglądałem wczoraj i nie polecam 3/10. Mialem isc do kina za 2 h a jednak zostane w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 ,,To już jest koniec " takie głupie że śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zaginiona dziewczyna - pierwsze pół godziny nudnawe ale później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Gra tajemnic ciekawe kino można się nad tym chwilkę zastanowić choć nie powala tempem akcji, to warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 'Krocząc Wsród Cieni' http://www.filmweb.pl/film/Krocząc+wśród+cieni-2014-655615 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik123 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 żona mnie zmusiła do "Zanim zasne" 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi