Frimuś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 cytuje z opisu aplikacji : Kliknięcie przycisku prowadzi do rozpoczęcia buforowania strumienia wideo, a po kilkunastu czy kilkudziesięciu sekundach uruchomienie odtwarzacza wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Popcorn pobiera filmy na dysk czy tylko je buforuje? wydaje mi się że na dysk, ale nawet nie sprawdzałem Programik fajny, wlasnie pobralem..ale American Sniper mi nie wyszukuje:P ale już się czepiam chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 cytuje z opisu aplikacji : Kliknięcie przycisku prowadzi do rozpoczęcia buforowania strumienia wideo, a po kilkunastu czy kilkudziesięciu sekundach uruchomienie odtwarzacza wideo ale aplikacja działa w sieci p2p torrent czyli pobiera do cache na dysku. Nawet w opcjach zaawansowanych jest możliwość uaktywnienia opcji żeby kasował z hdd po obejrzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 czyli każdy film który obejrzałeś zalega tobie na dysku Wszystko fajnie,można nawet klikając opcje oglądaj wybrac np.TV jesli mamy podlączony do routera takę bezpośrednio się odtwarza na ekranie Niestety wyrywkowo wybrałem serial MENTALISTA pierwszy odcinek i nie moge pobrać napisów,będe jeszcze próbował dodac napisy z pliku i zobaczę czy pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 U mnie przy przewijaniu zawiesza się i nie idzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 U mnie przy przewijaniu zawiesza się i nie idzie dalej A spróbuj po kawałeczku przewijac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Hmmm trochę się tym pobawiłem i albo coś źle robię albo zero polskich napisów ... ogólnie program super ale kwestia napisów to mega mega minus ... a już myślałem że obejrze sobie tekkena 2 z polskimi napisami ... a swoją drogą ten nowy tekken 2 śmierdzi mi tanim badziewiem który próbuje zarobić na samym tytule Tekken ... Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 mnie sie film podobal, wiem ze zrobiony jest w podobny deseń do wielu innych ale mimo wszystko trzymał w napięciu, tym bardziej że oparty na faktach daje 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Wczoraj spróbowałem otworzyć napisy z pliku i nic,nie odnalazł zródła (dziwne) bo format odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) No to uprowadzona 3 zaliczona. Jak dla mnie bardzo udana kontynuacja, lepsza od drugiej części. Ocena: 7/10 Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Kaju77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 No to uprowadzona 3 zaliczona. Jak dla mnie bardzo udana kontynuacja, lepsza od drugiej części. Ocena: 7/10 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 dzis obejrzalem. daje mu 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 dzis obejrzalem. daje mu 7/10 Byłes w kinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Byłes w kinie ? nie, w domu ogladalem na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 nie moge znalesc filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dostalem go od kolezanki, z torrentow pobrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dostalem go od kolezanki, z torrentow pobrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ewentualnie jak masz jakiego ftp to moge Ci podrzucic:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja się nie znaju [emoji1] poczekam myślę że na dniach się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nightcrawler. Masakra 9/10. Dawno , dawno mnie zaden film tak nie trzymal w napieciu do konca. I nie bylo ze 10 min przed koncem wiesz co sie stanie. Jake Gyllenhaal zagral wysmienicie, a sam film spodoba sie raczej kazdemu bez wzgledu na preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi