Opublikowano 6 Lipca 201511 l Normalne wystarczy :-) Dla mnie jedyny film w 3D który warto było obejrzeć to Avatar. Joziek79 - W przyszłym roku wychodzi T2 w wersji IMAX :-) Widziałeś dwójkę w wersji Skynet Edition? :-) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Ja jakiś film o robaczkach oglądałem w 3d z 2 ziomkami robiąc 0.7 czad był hahaha ale czego się nie robi w pustym kinie z darmowymi biletami
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Dla mnie jedyny film w 3D który warto było obejrzeć to Avatar. Grawitacja fenomenalne efekty
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Normalne wystarczy :-) Dla mnie jedyny film w 3D który warto było obejrzeć to Avatar. Joziek79 - W przyszłym roku wychodzi T2 w wersji IMAX :-) Widziałeś dwójkę w wersji Skynet Edition? :-) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Niestety nie
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Dla mnie jedyny film w 3D który warto było obejrzeć to Avatar. Grawitacja fenomenalne efekty Słyszałem wiele krytycznych opinii o tym filmie, a mnie się bardzo podobał. Jeśli nadarzy się kiedyś taka możliwość to zlukam w 3D Polecam "Moon" z Samem Rockwellem - też bardzo dobry. "Kill Me Three Times" (2014) - na odmóżdżenie może być, ale nic więcej jeśli ktoś chciałby obejrzeć Na dzisiaj zaplanowałem http://www.filmweb.pl/film/Wild+Horses-2015-739855 albo http://www.filmweb.pl/film/Slow+West-2015-698422 Paweł - koniecznie musisz go zobaczyć Edytowane 6 Lipca 201511 l przez Biszczan
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Na grawitacji usnąłem efekty na tak, fabuła na nie latanie w kosmosie na gaśnicy nie dla mnie. Już Interstellar dużo lepszy
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Słyszałem wiele krytycznych opinii o tym filmie, a mnie się bardzo podobał. Jeśli nadarzy się kiedyś taka możliwość to zlukam w 3D no tylko wiesz, Grawitacja bez 3D to film głupotka tak bym go na pewno odebrał ale w trójwymiarze - nawet na bezsens scenariusza przestajesz zwracać uwagę ja byłem zachwycony Edytowane 6 Lipca 201511 l przez Kamyk
Opublikowano 7 Lipca 201511 l Na grawitacji usnąłem efekty na tak, fabuła na nie latanie w kosmosie na gaśnicy nie dla mnie. Już Interstellar dużo lepszy Miałem na myśli T2: Skynet Edition, ale mój błąd bo źle to napisałem he he Fajne są sceny dodatkowe
Opublikowano 7 Lipca 201511 l Postaram się wypożyczyć z internetu Niestety nie mogę znaleźć w "wypożyczalni". Wziąłem wersje rezyserską ponoć tylko 3 minuty krótsza.
Opublikowano 19 Lipca 201511 l 1.da sie posmiać 7/10 2.warto obejrzeć 8/10 3. 7/10 4. 7/10 dobrze się ogląda Edytowane 19 Lipca 201511 l przez Frimuś
Opublikowano 23 Lipca 201510 l Dla fanów dragon Ball Od 5 lipca wystartowała nowa seria od Akiry Dragon Ball super 3 odc już są nawet z lektorem , w HD Na kreskóweczki.pl zapomniałem dodać, nie reklamuje w żaden sposób tego portalu ale ten są napewno online, na chomiku do ściągnięcia też są
Opublikowano 24 Lipca 201510 l wczoraj leciał Ostatni Mohikanin Daniel Day Lewis w roli głównej dziś to już takich filmów się nie kręci .... piękna historia tylko czy to musi być tak puszczane by się kończyło o 1 w nocy??? Edytowane 24 Lipca 201510 l przez Kamyk
Opublikowano 24 Lipca 201510 l Ant-Man - świetny! Poszedłbym drugi raz na to! https://www.youtube.com/watch?v=1HpZevFifuo Mówisz ciekawa fabuła. Po zwiastunie miałem trochę mieszane uczucia.
Opublikowano 24 Lipca 201510 l Dobra akcja, dobry humor. Avengers wypadają blado przy człowieku mrówce :-) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Lipca 201510 l Ant-Man - świetny! Poszedłbym drugi raz na to! Mówisz ciekawa fabuła. Po zwiastunie miałem trochę mieszane uczucia. Też słyszałem wiele dobrego o tym filmie!