Arturoo Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Ktos byl na Everescie? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka dziś oglądałem ,podobał mi się bardzo , polecam
Tzieland Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Ktos byl na Everescie? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka dziś oglądałem ,podobał mi się bardzo , polecam Podziękował, trzeba się w takim razie wybrać Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) mam na środe bilety zarezerwowane w 3D powinna być fajna zabawa a jak Król życia? ktoś coś ... ? https://www.youtube.com/watch?v=ZJiQPkI28as . Everest Perfekcja - dźwięk, obraz, scenariusz, napiecie no i widoki W 3d po prostu film doskonały Od początku wiadomo że coś tam pieprznie lecz dramaturgia tak uderza, że wciska w fotel Polecam Edytowane 30 Września 2015 przez Kamyk
sebek Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 ja też już jestem po Karbali, film fajny ale d** nie urwał. America Snajper czy Ocalony bardziej mi się podobał mimo wszystko
Kamyk Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 tak paczę i myślę - jest sens? jak uważacie? takie mam wrażenie, że to jakiś taki głupkowaty pomysł no nie wiem ........ PsyBest polish film ever.....TVP Polonia :-) Nie chce mi się z Tobą gadać .....
Mario22 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Obejrzałem San Andreas i mimo wielu negatywnych opini mnie się podobał... Natomiast Zbuntowana mi się wogóle nie podobał i nie polecam Edytowane 5 Października 2015 przez Mario22
Frimuś Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Obejrzałem San Andreas i mimo wielu negatywnych opini mnie się podobał... Natomiast Zbuntowana mi się wogóle nie podobał i nie polecam No nie mów ze epizod z motorówką był ok. Przecież az oczy bolały
bongod Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Mnie bolała mordeczka od śmiechu Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Obejrzałem San Andreas i mimo wielu negatywnych opini mnie się podobał... Natomiast Zbuntowana mi się wogóle nie podobał i nie polecam No nie mów ze epizod z motorówką był ok. Przecież az oczy bolały Nie oceniam całego filmu przez pryzmat jednej sceny... Cały ten film to bajka tak samo scenaz samochodem helikopterem itd. Ale miło się ogląda do pifka i orzeszków i mnie się podobał.... Nie doszukuje sie w nim niewiadomo czego... To nie film typu Bogowie tylko fajna luźna bajeczka typu wszystkie komiksowe filmy. Żółwie Ninja nowe też mi się podobało a ani 1 procent tego filmu nie ma związku z rzeczywistością...
bongod Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 No żółwie mnie zdziwiły na plus Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Tak samo można by krytykować filmy typu Transporter że auta latają skaczą i wogóle.... Ale chyba nie o to chodzi....w takich filmach.... I to samo tyczy się Fast & Furious Edytowane 5 Października 2015 przez Mario22
xBladex Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Panowie gdzie moge ogladnać film KARBALA online za free? ma ktoś linka do niego ? lub gdzie moge pobrac
Tzieland Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Idz do kina a nie dziadujesz Jezdzisz audi a nie stac cie na kino za 15 ,- Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Panowie gdzie moge ogladnać film KARBALA online za free? ma ktoś linka do niego ? lub gdzie moge pobrac ja pierd..... :facepalm:
bongod Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Hahahah dobreeeee Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) a, Marsjanin za mną film jest fajny, ciekawie zrobiony i przystępnie podany troszkę za dużo w tym wszystkim amerykańskiego hurra optymizmu, ale z drugiej strony, ogląda się bardzo lekko łatwo i przyjemnie może lekko przeszkadza to, że nie za bardzo widać zagrożenie, no ale ... to w sumie nie jest film katastroficzny można iść, no i koniecznie w 3D widoczki świetne recenzja dodatkowa u Kominka - http://jasonhunt.pl/marsjanin-czy-warto-isc-na-to-do-kina/ Edytowane 8 Października 2015 przez Kamyk
xBladex Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Panowie gdzie moge ogladnać film KARBALA online za free? ma ktoś linka do niego ? lub gdzie moge pobrac ja pierd..... :facepalm: No co pomylić się nie można? Możecie podrzucić tego linka? Bo nie mam zamiaru płacić za oglądanie Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Tzieland Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Hahaha nie wierzę Polaki cebulaki Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Majstry a Wy myslicie ze kazdy ma kino za rogiem....??????? Qtwa jego sprawa,nie rozumiem po kij sie czepiacie????Ja tam wole wiekszosc filmow obejrzec w domu i nie dlatego ze jestem cebulakiem ale taka atmosfera bardziej mi pasuje a jezeli np kino... Edytowane 8 Października 2015 przez wesz82
Tzieland Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 No widzisz to jest twoje zdanie. A moje jest takie ze to cebulandia Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi