Kamyk Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Tarantino na święta to dobry pomysł golonka, parę głębszych, i tak przygotowanym można tą rzeź oglądać
wesz82 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 W koncu oblukalem Dead pool i daje rady.humor po nim gwarantowany.Teksty czasem powalaja.polecam jak ktos lubi takie klimaty.
Kamyk Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Psy mafii (2016) - Filmweb Na Psy idę w środę, myślę że będzie dobre kino. wróciłem krótko i na temat napiszę tak katastrofa denny scenariusz, denne aktorstwo, denna muzyka nie ma w tym żadnego pomysłu ani napięcia absolutnie odradzam daję 0/10 nie podobało mi się absolutnie nic
Yoghurt Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 o ciekawe. a kinomaniak tak zle nie ocenil
Kamyk Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 próba porównania do Sicario to jakieś żarty a koleś z filmiku powyżej jak wytrzeźwieje i dojdzie do siebie, to może jeszcze raz niech te "Psy" obejrzy co za egzaltacja.....
Ksiadz Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 próba porównania do Sicario to jakieś żarty a koleś z filmiku powyżej jak wytrzeźwieje i dojdzie do siebie, to może jeszcze raz niech te "Psy" obejrzy co za egzaltacja..... Kamyk, bez nerw Różni ludzie, różne potrzeby
Kamyk Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 a obejrzyj i napisz co uważasz jestem ciekaw Twojej opinii, zazwyczaj się zgadzamy w ocenach
Yoghurt Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 ten "nietrzezwy koles" to Artur Pietras, 10 lat prowadzil w TV kinomaniaka i studiowal w Lodzkiej filmowce - wiec powiedzialbym ze jakies tam doswiadczenie w ocenianiu filmow ma. Co nie zmienia faktu, ze nie trzeba sie z nim zgadzac w kazdej sprawie, Ale reakcje to imho miales przesadzona.
Kamyk Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) a IMHO nie miałem obejrzałem sobie materiał jeszcze raz co to mają być za teksty? "brudni zmęczeni spoceni źli" "brudne podbrzusze Ameryki" "istny gwiazdozbiór" (?????) do tego mimika i modulacja głosu - no po co to i jak na moje, to może być samym Spielbergiem po 50 latach w Hollywood, to chyba najmniej istotne? Kuba co byśmy nie pisali, to nie ma sensu - idź do kina i napisz czy Ci się podobał ja mam ta przewagę, że już byłem, prawda? tylko proszę, nie odnieś się do filmu na zasadzie na odwyrtkę tylko postaraj się od serca - jak coś się spodoba, to napisz co konkretnie? peace Edytowane 24 Marca 2016 przez Kamyk
Yoghurt Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Tomek, nie pojde. dwojka malych dzieci powoduje ze chodze do kina niezmiernie rzadko i przyznac szczerze, ze jesli teraz znajde czas zeby na cos wyskoczyc to bede celowal w Batman vs Superman. ja widze, ze ten film (tripple 9) z ocena leci na leb na szyje i czytalem pare komentarzy. Co prawda nikt nie mowil ze daje 0/10 - ale zupelnie nie o to mi chodzi. Po prostu pokazalem, ze ktos inny ocenil ten film jednak troche wyzej niz 0. Pewnie to ogladne w domu za kilka miesiecy i moze wrocimy do rozmowy
Kamyk Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 no oby wcześniej - szukaj w zatoce i na kiku . o, fajnie bardzo polubiłem dwie pierwsze części
afroo. Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 TVP2 - Pod Mocnym Aniołem - polskie specyficzne kino.
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 TVP2 - Pod Mocnym Aniołem - polskie specyficzne kino.Świetny film A w poniedziałek w gejsacie o 20 Wilk z Wall Street Super produkcja
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) TVP2 - Pod Mocnym Aniołem - polskie specyficzne kino. Dobry film, najlepsza scena to menel sra..jący to kosza na smieci przy przystanku tramwajowym Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Dev
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mi się jeszcze podobało jak się spotkali pod bankomatem i kierowca wlewający gorzałę do gumiaków Wstrząsające momenty
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Normalka, moja ciotka od 20 lat pracuje w poradni uzaleznien. Po obejrzeniu "Aniola" stwierdzila ze film to wersja soft w porownaniu z rzeczywistoscią
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Straszny nałóg Choć przyznam że właśnie sączę koniaczek
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja wieczorkiem wleje jakąś miarke 30-letniej szkockiej
Rekomendowane odpowiedzi