Kamyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Polecam... http://www.filmweb.pl/film/Wstrząs-2015-738529 obejrzałem jakiś ten film wyzuty przemielony i wypluty po prostu zwykła relacja bez historii ciekawy, ale emocjonalnie - płaska linia . a dzisiaj o 20, jakby ktoś chciał odświeżyć starego dobrego Mela G jeden z jego najfajniejszych filmów haba haba haba
Dev Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Właśnie oglądam. .... Kamyk, w sobotę tak się obzarlem ciepłego wędzonego tłustego wegorza że wątrobę wyebalo mi na lewą stronę Szkoda że Cię nie było. ..
Kamyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wyślij. I to tłuste też. Halibuta.....
Dev Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Za ciepło a nie mam gdzie wrzucić tego w vacuum
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W sumie to mam urodziny w weekend i nie wiem gdzie obchodzić ;-) . nie wiedziałem że w Bournie gra Corden Właśnie oglądam. .... Kamyk, w sobotę tak się obzarlem ciepłego wędzonego tłustego wegorza że wątrobę wyebalo mi na lewą stronę Szkoda że Cię nie było. .. DevWyzywam Cię na pojedynek
Viwaldi Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W sumie to mam urodziny w weekend i nie wiem gdzie obchodzić ;-) . nie wiedziałem że w Bournie gra Corden Właśnie oglądam. .... Kamyk, w sobotę tak się obzarlem ciepłego wędzonego tłustego wegorza że wątrobę wyebalo mi na lewą stronę Szkoda że Cię nie było. .. DevWyzywam Cię na pojedynek A czemu na tym forum tylko jego?
Kamyk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 stara historia a co do Bournea dla mnie nudy i nieporozumienie na równi z Mission Impossible syn powiedział, że to niepotrzebnie odgrzewane kotlety obok kilka osób też, więcej niż zdegustowanych konkluzja - odradzam słaby film . to dopiero w przyszłym roku, lecz pewnie pójdę obiecałem sobie po Szeregowcu Ryanie i scenach z lądowania w Normandii, że to mój ostatni film wojenny, no ale się zastanowię może być fajne kino
Yoghurt Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tomek, to co wkleiles to jest trailer poskladany z roznych starych filmow. oficjalny trailer jest tutaj: no i na razie za duzo nie pokazali. ale Nolan to dobry rezyser a Hardy to dobry aktor wiec rzeczywiscie moze byc ciekawie. Pytanie tylko czy Nolan sobie poradzi z filmem wojennym. On to raczej jest spec od bardziej zakreconych historii
Kamyk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) no to prawda nawet poznałem głos "prezydenta Roosevelta" z Pearl Harbor ze sceny wstawania z krzesła tyle że z tego trailera absolutnie nic nie wynika trza poczekać i już Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Kamyk
Karolwnik Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Bylem wczoraj na legion samobojcow i moge go polecic. Jest akcja jest humor no i ciekawe charaktery.
Frimuś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jestem właśnie po filmie "Złe Mauski" Naprawdę zajefajna komedia i w mojej ocenia 9/10 Polecam wszystkim można się zdziwić Jeszcze 10 minut i zaczynamy Bourna zobaczymy ocenimy. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
jaco124 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Zapowiada się ciekawie... Zapowiada się ciekawie i oby tak było choć mam wrażenie że może być jedna wielka lipa, tym bardziej że chyba tak na siłę i na szybko kręcą tą część. Poprzednia przyniosła im naprawdę konkretne zyski więc może dlatego to tak wygląda... oby nie dali plamy. Czekam z niecierpliwością... Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez jaco124
Dev Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 http://film.wp.pl/kat,1,martykul.html?id=161558
marcinwhite Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Keanu [emoji24] - komedia z kotem w roli niemal głównej via Nexus6@Tapatalk
Ksiadz Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) NOW YOU SEE ME 2 - 6.5/10 http://www.imdb.com/title/tt3110958/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk ME BEFORE YOU - 7/10 Do rynku film. Fajnie zobaczyć "glupkowaty" uśmiech Daenerys w innym filmie. Uwaga... Mimo że film dla kobiet, niestety niektórym może nie pasować. Zwłaszcza końcówka... I później zaczyna się dyskusja.... http://www.imdb.com/title/tt2674426/?ref_=nv_sr_1 Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Ksiadz
Kamyk Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 ME BEFORE YOU - 7/10Do rynku film. Fajnie zobaczyć "glupkowaty" uśmiech Daenerys w innym filmie.Uwaga... Mimo że film dla kobiet, niestety niektórym może nie pasować. Zwłaszcza końcówka... I później zaczyna się dyskusja....Zanim sie pojawiles (2016) - IMDb zły nie jest - pisałem chyba stronę wcześniej
Dev Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Kto ma Planete+ to włączyć. Moi kumple znajomi koledzy ....
Rekomendowane odpowiedzi