Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) 30 minut temu, erchi napisał: No to raczej taki średni film [emoji4] A no racja, przecież się nie znam Edytowane 6 Lutego 2018 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Średni = prosty [emoji4] Co Ty wiesz, w nogach śpisz....
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 31 minut temu, erchi napisał: No to raczej taki średni film no nie wiem czy nie - tym tą dyskusję rozpocząłeś idź obejrzyj i porozmawiamy tyle w temacie, po co komentować i zbędnie dyskutować jak nie widziałeś?
erchi Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Ani razu tutaj nie wypowiedziałem się na temat filmu, którego nie widziałem. No chyba, że przed premierą, celem zachęty. Edytowane 6 Lutego 2018 przez erchi
wesz82 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 6 godzin temu, Kamyk napisał: petarda i bomba emocjonalna całe kino ryczało fantastyczny film, bardzo polecam - 10/10 i jak zawsze boska Julia Roberts Kamyk juz pisalem o tym. Moja pojechala na duzy ekran z mala i po mowil ze tak dobrego filmu nie widziala dawno. Ja osobiscie czekalem i w koncu obejrzalem w sieci. Julia super zagrala no ale jej gra jest zawsze dobra. Mlody tez zasluguje na pochwale. Fajnie zrobili ze przedstawili kazde dziecko osobno. Ten film powinni w szkole puszczac by dzieciaki nie gnebily tych co w zyciu nie mieli latwo... Nie kazdemu musi sie podobac tego typu kino. Mi akurat bArDZo sie spodobal. Takze tez polecam.
Kamyk Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) fotka z filmu wszechczasów (charakteryzatornia) Edytowane 9 Lutego 2018 przez Kamyk
wesz82 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Wlasnie obejrzalem "Matka" Masakra... Zabice Sw Jelenia to pikus przy tym Kamys sco to za film? Moze jestem za mlody ale nie kojarze w ogole....
bongod Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 O Mother piszesz ? . Niezła impreza była pod koniec z drobnymi przekąskami hahahahaWysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 6 minut temu, bongod napisał: O Mother piszesz ? . Niezła impreza była pod koniec z drobnymi przekąskami hahahaha Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Jo,ten sam film. Masakra jaki zwrot akcjii Brakowalo tam tylko scen walki ze skosnookimi
bongod Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Hahahaha ja po seansie siedziałem jeszcze z 30 min i się zastanawiałem co się stało Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 widziałem wczoraj Downsizing, czyli Pomniejszenie teoretycznie wydaje się że film będzie śmieszny, przygodowy i lekką komedyjką a wcale tak nie jest wbrew pozorom, trudne kino
Kamyk Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 8 godzin temu, wesz82 napisał: Kamyk co to za film? dość znany film od lewej: Marlon Brando, Al Pacino, z tyłu siedzi Francis Ford Coppola
Kamyk Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 quiz - http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/13,108492,11276,my-podajemy-trzy-tytuly-filmow-ty-wskaz-ktory-aktor-zagral.html#Z_Czolka3Img Twój wynik to 15/15
bongod Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Serial Carbon naprawdę mnie wkręcił . Jutro kończę . Polecam . Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi